“Και το όνομα αυτής…Αναστασία Καλομοίρα” – Όλα όσα έγιναν στη βάφτιση της κορούλας της Καλομοίρας

Χτες στις 18:00 το απόγευμα η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης βάφτισαν τη μοναχοκόρη τους Αναστασία Καλομοίρα, στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island.

Νονοί της νεοφώτιστης, ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά, ο σύζυγος της Λέων Πατίτσας και ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Η μικρή τράβηξε τα βλέμματα με την ομοιότητα που έχει με τη μαμά της, αλλά και τα μεγαλύτερα αδέρφια της μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων με την αγάπη και τη φροντίδα που έδειχναν στη μικρή της οικογένειας.

Η βάφτιση και η δεξίωση είχαν ως κεντρικό τους θέμα τις ροζ πεταλούδες και πραγματικά ο στολισμός έκλεψε τις εντυπώσεις όλων για το πόσο καλόγουστος και προσεγμένος ήταν. Για μπομπονιέρα επέλεξαν να δώσουν μια βεντάλια με ένα ροζ τριαντάφυλλο.

Μια από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν το γεγονός ότι η Καλομοίρα  έγραψε το τραγούδι ο “Mommy loves you” για την κορούλα της το οποίο και ερμήνευσε μπροστά στους εκλεκτούς προσκεκλημένους της και το χαρακτήρισε ως “ένα γράμμα που έγινε τραγούδι” που αφιερώνει και στα τρία παιδιά της, ενώ δεν αποκλείεται να το ηχογραφήσει αποκλειστικά για εκείνα

Μετά το τέλος του Μυστηρίου, η Καλομοίρα έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής “Μάτσες Μούτσες” όπου και δήλωσε τα εξής:

“Η μικρή πήρε το όνομα της πεθεράς μου και της γιαγιάς μου. Έκλαψε λίγο, τη νιώθω. Έλεγε: “Γιαγιά, γιαγιά”. Είναι πολύ δεμένη με την μητέρα μου. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να έρθει, αλλά μας έστειλε την αγάπη του!”, είπε χαρακτηριστικά.