Καλά τα νέα για την μητέρα 2 παιδιών που αγνοούνταν – Έδωσε σημεία ζωής μετά από 11 μέρες – Τι συνέβη

Ανακούφιση για την οικογένεια της 45χρονης Αγγελικής Ειρήνης Καπετανάκη που αγνοούνταν επί έντεκα ημέρες.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, η μητέρα  εντοπίστηκε την Πέμπτη 4 Αυγούστου σώα. Τηλεφώνησε στους οικείους της, ενημερώνοντάς τους πως είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται στην περιοχή της Σαρωνίδας.

Θύμα απαγωγής και βιασμού κατήγγειλε πως έπεσε

Η 45χρονη μητέρα δυο παιδιών, όπως αναφέρει στο protothema.gr, o πρόεδρος του Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης κάλεσε η ίδια την αστυνομία όπου κατήγγειλε πως έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού.

«Κάλεσε η ίδια την αστυνομία και έχει καταγγείλει πως την απήγαγαν και την βίασαν κάπου στη Σαρωνίδα. Κατάφερε να ξεφύγει και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Έτσι ενημερωθήκαμε κι εμείς. Έχει μεταφερθεί αυτή την ώρα στο νοσοκομείο. Η γυναίκα πήγαινε στην δουλειά της όταν την απήγαγαν. Είναι τραγικό αυτό που έχει συμβεί σε μια γυναίκα που έχει υποφέρει τα πάντα».

Οι Αρχές ερευνούν εάν έχουν βάση τα όσα ισχυρίστηκε στους συγγενείς της ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής. Η Αγγελική – Ειρήνη μετέβη σε νοσοκομείο για να υποβληθεί προληπτικά σε εξετάσεις.

Τα ίχνη της είχαν χαθεί από το πρωί της Δευτέρας 25 Ιουλίου, όταν έφυγε από το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Νικολάου για να πάει στη δουλειά της και δεν επέστρεψε.

Ο πατέρας της ήταν αυτός που είχε σημάνει το συναγερμό και ειδοποίησε τη «Γραμμή Ζωής» για να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός Silver Alert.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: 56χρονος μπαμπάς 2 παιδιών πέθανε λίγο πριν χειρουργηθεί – «Έπαθε αλλεργικό σοκ από αντιβίωση»

To Xαμόγελο του Παιδιού για την 17χρονη Νικολέτα: “Θρηνούμε. Παρά τις ενέργειές μας δεν σώθηκε”

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Κώστας Σόμμερ – Το φύλο του μωρού