Αρχική Fun Time Πειράματα Καλοκαίρι σημαίνει νερό στην αυλή - Απογευματινά παιχνίδια, για δροσιά και διασκέδαση!

Καλοκαίρι σημαίνει νερό στην αυλή - Απογευματινά παιχνίδια, για δροσιά και διασκέδαση!

Για ένα απογευματινό παιχνίδι με νερό, γεμίστε μια πλαστική πισίνα και διασκεδάστε με τα παιδιά!

Τι μπορείτε να κάνετε, τι θα χρειαστείτε:

• Πλαστικά κύπελλα γεμάτα με κρέμα ξυρίσματος: Ανακατέψτε μερικές σταγόνες χρώματος τροφίμων και χρησιμοποιήστε το για βαφή σώματος ή δημιουργήστε πλωτά σκάφη και κτίρια στην επιφάνεια του νερού!

• Γεμίστε γάντια από λάτεξ με νερό, χρησιμοποιήστε λάστιχα για να ασφαλίσετε τα άκρα τους, δέστε σφιχτά και παγώστε τα. Ξεκολλήστε τα γάντια και απολαύστε ένα παιχνίδι με τα "παγωμένα χέρια στην πισίνα. Ποιος θα καταφέρει να κρατήσει στο χέρι του το "παγωμένο χέρι" περισσότερη ώρα, χωρίς να λιώσει;

• Φτιάξτε φυσαλίδες ή κάνετε ένα μπάνιο με φυσαλίδες: Ρίξτε μια μικρή ποσότητα σαμπουάν στην πισίνα και χρησιμοποιήστε τα χέρια, με πολλά χτυπήματα για να δημιουργήσετε στο νερό πολλές φυσαλίδες!

• Κόψτε μικρές τρύπες, στα δάχτυλα ενός γαντιού από καουτσούκ:  Συνδέστε το γάντι με ένα σωλήνα νερού και ανοίξτε τη βρύση. Ένα υπέροχος πίδακας νερού, πραγματικό συντριβάνι, σας περιμένει να διασκεδάσετε!

Απολαύστε το παιχνίδι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter