«Καλοστραθιά γίγαντα»: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα για τον 36χρονο που έσβησε μπροστά στα παιδιά του

«Καλοστραθιά γίγαντα»: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα για τον 36χρονο που έσβησε μπροστά στα παιδιά του

Ανείπωτος είναι ο πόνος και η θλίψη για τον αδόκητο χαμό του λαουτιέρη Αποστόλη Φραγκιαδάκη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών.

Ο 36χρονος από τις Γωνιές Μαλεβιζίου, έπεσε νεκρός το μεσημέρι της Πέμπτης, μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των δύο παιδιών του.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης αναμένεται να τον οδηγήσουν σήμερα οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του θα γίνει στις 16.00 στη γενέτειρά του, τις Γωνιές Μαλεβιζίου.

Την ίδια ώρα, φίλοι και γνωστοί αποχαιρετούν τον 36χρονο με συλλυπητήρια μηνύματα αλλά και μαντινάδες, στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ψήφισμα εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γωνιών Μαλεβιζίου

Μετά το θάνατο του 36χρονου λαουτιέρη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γωνιών Μαλεβιζίου, στον οποίο ο Αποστόλης Φραγκιαδάκης ήταν γραμματέας, εξέδωσε σχετικό ψήφισμα, στο οποίο μεταξύ άλλων εκφράζει βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, γνωστοποιώντας ότι λόγο πένθους αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Το ψήφισμα αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γωνιών Μαλεβιζίου,σήμερα 23 Σεπτεμβρίου,ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00 π.μ. συνεδρίασε έκτακτα,μετά την είδηση του αδόκητου θανάτου του κ.Αποστόλη Φραγκιαδάκη,εν ενεργεία γραμματέα του συλλόγου ,εκφράζοντας την βαθύτατη θλίψη για την απώλεια ενός μάχιμου στελέχους του, εξαιρετικού ανθρώπου,με ευγένεια, ήθος και ειλικρίνεια.

Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος:

1) Να εκφράσει τα βαθιά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2) Να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο σύσσωμο στην τελετή της κηδείας του.
3) Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του στη μνήμη του εκλιπόντος.
3) Να ανασταλούν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου.
5) Να κατατεθούν 500 € για την οικογένεια του εκλιπόντος.