«Κάναμε μασάζ στον πατέρα Αντώνιο όπως κάθε παιδί στον πατέρα του»: Παιδί που μεγάλωσε στην Κιβωτό στηρίζει μέχρι τέλους τον ιερέα

Ένας τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, που μένει σε δομή της από τα οκτώ του χρόνια μαζί με τα αδέλφια του διέψευσε όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον πατέρα Αντώνιο.

«Ο πατήρ Αντώνιος είναι πατέρας μου, τον λέω “πατέρα”, γιατί δεν γνώρισα πατέρα σε αυτήν την ζωή. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που με βοήθησε στη ζωή και εμένα και τον αδελφό μου», ανέφερε αρχικά ο Παντελής, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Κάναμε μασάζ στον πατέρα Αντώνιο όπως κάθε παιδί στον πατέρα του»

«Τίποτα από όσα ακούγονται δεν έχουν γίνει ποτέ. Ξέρω και τον 17χρονο και τον 19χρονο που κάνουν τώρα καταγγελίες. Τους “έχουμε μεγαλώσει” και αυτούς στην Κιβωτό του Κόσμου. Η μητέρα του 19χρονου νομίζω είναι ακόμη στα “VIP” σπίτια, τους έχει (ενν. ο π. Αντώνιος) και τους φροντίζει και τους έχει στα ώπα-ώπα. Η μητέρα του 19χρονου μπορεί να είναι ακόμη στο σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου επειδή είναι υπερβολικά άρρωστη», υποστήριξε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια τόνισε πως «εγώ και ο αδελφός μου κάναμε μασάζ στα πόδια και στην πλάτη του πατρός Αντωνίου για να τον ξεκουράσουμε, όπως θα έκανε κάθε παιδί στον πατέρα του. Ποτέ δεν μας το ζήτησε, επειδή ήταν ο “πατέρας” μας, το θέλαμε μόνοι μας. Δεν το δεχόταν, αλλά τον βάζαμε κάτω και του κάναμε μασάζ».

«Τον πολεμάνε όλοι οι μασόνοι που είναι με τον Διάβολο», υποστήριξε ο νεαρός άνδρας

Ακολούθως ο νεαρός άνδρας είπε ότι δεν έχει συμβεί τίποτα από όλα όσα καταγγέλλονται τόσο για τον πατέρα Αντώνιο όσο και για την «Κιβωτό του Κόσμου» ενώ ερωτηθείς γιατί τώρα υπάρχει αυτό το κύμα καταγγελιών απάντησε πως «τον πολεμάνε όλοι οι Μασόνοι που είναι με τον διάβολο».

Επιπλέον ο νεαρός τρόφιμος είπε ότι κάθε καλοκαίρι ο πατέρας Αντώνιος έπαιρνε μαζί του περίπου 20 παιδιά και πήγαιναν μαζί διακοπές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει γυρίσει όλα τα νησιά, διευκρινίζοντας ότι στην παρέα των παιδιών βρίσκονταν και κορίτσια.

Λιάγκας για πατέρα Αντώνιο: Δεν είναι ο Χριστός για να του πλένουν τα πόδια

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε με αφορμή τις καταγγελίες παιδιών, που ήθελαν τον πατέρα Αντώνιο να ζητάει από τα παιδιά να του κάνουν μασάζ: «Θα πω κάτι χοντρό τώρα…

Ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι ο Χριστός να του πλένει τα πόδια. Δηλαδή ότι κάναμε μία θεάρεστη πράξη και φοράμε και ένα ράσο δεν μας κάνει τον Χριστό και τον Θεό και τους Αγίους όλους. Θα έπρεπε να είναι άμεμπτος. Άμεμπτος σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να αφήνει άλλο παιδί να βλέπει ότι κάποιο άλλο παιδί έχει την οικειότητα να του κάνει μασάζ. Το μασάζ σημαίνει και σωματική επαφή.

Στην Οθωμανική Αυτοκρατορία υπήρχαν τα γιουσουφάκια ,που εξυπηρετούσαν τους σουλτάνους. Τι ήταν η “Κιβωτός”, σουλτανάτο;».

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΘ: Χρυσό Μετάλλιο σε Διαγωνισμό του FDA κέρδισε η ομάδα του Εργαστηρίου Βιολογικής Χημείας του Τμήματος Ιατρικής

Συγκλονίζει ο Τατσόπουλος: “Ήμουν αγνώστου πατρός στο ΠΙΚΠΑ…Οι αδελφές μου ένιωσαν τον ιδρυματισμό στο πετσί τους»

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Καρυοθραύστης” στο Θέατρο Βρετάνια (27/11)