Κάνουμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας στηρίζοντας το bazaar της Home Start Ελλάς (4/12)

Η Χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι μια καλή ευκαιρία να συνδυάσουμε άκρως οικονομικές αγορές χριστουγεννιάτικων ειδών πάσης φύσεως και παράλληλα να συνεισφέρουμε στο έργο φιλανθρωπικών σωματείων.

Mια καλή πρόταση για τις αγορές σας είναι το bazaar της Home Start Ελλάς που θα διαξαχθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου από τις 10:00- 18:00 στο Εμπορικό Κέντρο Χολαργού.  Ενισχύστε το έργο τουςμε κάποιες αγορές προϊόντων, φτιαγμένα κυρίως από εθελόντριες!

Κάντε το ψώνια σας και πιείτε τον καφέ σας στο φιλόξενο περιβάλλον του Εμπορικού Κέντρου Χολαργού

Μια ποικιλία εδεσμάτων (κουραμπιέδες, μελομακάρουνα, σοκολατάκια, μπισκοτάκια, αμυγδαλωτά, μαρμελάδες, γλυκά) φτιαγμένα από άξιες εθελόντριες, αρωματικά σαπουνάκια, αναμνηστικά δωράκια, κούπες, φανέλες και τσάντες με λογότυπα Home-Start όπως και μεταχειρισμένα είδη θα είναι διαθέσιμα .

Αφήστε τα παιδιά σας να παίξουν στο όμορφο πάρκο- παιδική χαρά που είναι ακριβώς απέναντι από το Εμπορικό Κέντρο Χολαργού! Νιώστε την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Λίγα λόγια για την Home Start Ελλάς

Η Home-Start Ελλάς επιδιώκει να καλύψει κενά στη στήριξη οικογενειών με μικρά παιδιά στη χώρα μας μέσω της ανάπτυξης υπηρεσιών συστηματικών κατ’ οίκον επισκέψεων από εθελοντές με γονεϊκή εμπειρία, βάσει του διεθνούς μοντέλου Home-Start. Για το σκοπό αυτό, συνεργάζεται με φορείς και ομάδες ατόμων
που επιθυμούν να λειτουργήσουν ένα πρόγραμμα Home- Start στην περιοχή τους ή στο πλαίσιο του φορέα τους.

Διαβάστε επίσης:

Βισκαδουράκης: «Δεν μπορεί να συνετιστεί ένα κακοποιημένο παιδί. Θα μιλήσετε σε εμάς, που μεγαλώσαμε σε ιδρύματα;»

Η ποινή στον 70χρονο για το τροχαίο με θύμα την 7χρονη Ελευθερία – Το αγγελούδι “‘εφυγε” χαρίζοντας ζωή με τα όργανά της

Συγκλονίζει ο Τατσόπουλος: “Ήμουν αγνώστου πατρός στο ΠΙΚΠΑ…Οι αδελφές μου ένιωσαν τον ιδρυματισμό στο πετσί τους»