Κατ’ οίκον εκπαίδευση: Προσωρινή λύση ή νέα καθημερινότητα; Απαντήστε στο ερωτηματολόγιο και κερδίστε

Πρόσφατα ξεκίνησε μια νέα σχολική χρονιά, διαφορετική από τις προηγούμενες. Νέοι κανόνες έχουν ενταχθεί στην καθημερινότητα των μαθητών και πλέον δεν αφορούν στη διαπαιδαγώγηση ή τη σωστή λειτουργία του σχολείου αλλά συνδέονται άρρηκτα με την υγεία και την ασφάλεια μαθητών και καθηγητών. Τους προηγούμενους μήνες δοκιμάστηκαν διάφορα «μοντέλα» εκπαίδευσης με πρωταγωνιστή την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

Tα σχολεία για την τρέχουσα σχολική χρονιά, άνοιξαν κανονικά και σε ενδεχόμενο αναστολής λειτουργίας των σχολείων λόγω κορωνοϊού, η δια ζώσης διδασκαλίας θα δώσει εκ νέου τη θέση της στην εξ αποστάσεως. Κι όμως υπάρχει ένα βασικό ερώτημα που μονοπωλεί τις συζητήσεις γονιών και εκπαιδευτικών: Ήταν τελικά αποτελεσματική η εξ αποστάσεως εκπαίδευση; Η τεχνολογία στάθηκε σύμμαχος στην εκπαιδευτική προσπάθεια;

Πώς αξιολογήθηκε συνολικά η εκπαίδευση από το σπίτι και τι αποτελέσματα είχε;

Η devolo Greece σε συνεργασία με το InfoKids.gr είναι εδώ για να ρωτήσουν τους γονείς την άποψή τους, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν ή αντιμετωπίζουν και να απαντήσουν στο ερώτημα αν τελικά η online εκπαίδευση ήρθε για να μείνει ή αν απλά ήταν μια προσωρινή λύση.

Απαντήστε στις ερωτήσεις της έρευνας κάνοντας κλικ εδώ

Αυτός είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην τηλεκπαίδευση των παιδιών

Αν θέλετε το Wifi του σπιτιού σας να “πετάει” και τα παιδιά να μην αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα με την σύνδεσή τους παρακολουθώντας τα online μαθήματα και εργαστήρια τους, το νέο devolo Magic 2 WiFi next είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

Πρόκειται για ένα gadget που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι με παιδιά σχολικής ηλικίας καθώς προσφέρει την ιδανική διαδικτυακή σύνδεση σε υψηλές ταχύτητες χάρη στον συνδυασμό καινοτόμων λειτουργιών Mesh WiFi με την τεχνολογία Powerline. Η νεότερη έκδοση του πρωτόκολλου G.hn και σε συνδυασμό μη την τεχνολογία PLC, δίνουν τη δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων με ταχύτητες έως και 2,400 Mbps, κάνοντας τους προσαρμογείς της σειράς Magic 2 τους γρηγορότερους της αγοράς.

Σταθερό σήμα WiFi, χάρη στην τεχνολογία Mesh

Οι προσαρμογείς devolo Magic 2 next καλύπτουν εύρος έως 500 μέτρα μέσα από την ηλεκτρική καλωδίωση του σπιτιού και μετατρέπουν οποιαδήποτε πρίζα σε ισχυρό σημείο πρόσβασης στο Internet. Έτσι, δεν είναι μόνο οι γρηγορότεροι στην αγορά, αλλά και οι μόνοι που καλύπτουν τόσο μεγάλες αποστάσεις.

Τεχνολογία MU-MIMO

Με την τεχνολογία Multi-User MIMO πολλαπλές συσκευές λαμβάνουν ταυτόχρονα το καλύτερο δυνατό σήμα WiFi. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι μπορούν να απολαμβάνουν ταυτόχρονα gigabit σύνδεση στο Internet. Για παράδειγμα, όταν κάνετε streaming μια σειρά σε 4K ή ένα ντοκιμαντέρ σε 8K στο σαλόνι, τα παιδιά παίζουν online σε ένα tablet και υπάρχει και μια βίντεο-κλήση σε εξέλιξη, το MU-MIMO διαχειρίζεται τα δεδομένα του WiFi αποτελεσματικά και εντελώς αυτόματα, χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα.

Και… ένα δώρο για εσάς

Αφού απαντήσετε στην έρευνα, λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε  2 συσκευές devolo Magic 1 WiFi mini από την devolo για γρήγορο ασύρματο Internet σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας πατώντας εδώ