Αρχική Νέα Κατασκευή με αιωρούμενες πεταλούδες

Κατασκευή με αιωρούμενες πεταλούδες

Παιδιά, ελάτε να φτιάξουμε μια θαυμάσια κατασκευή, με την οποία θα στολίσετε το δωμάτιό σας. Θα χρησιμοποιήσουμε πολύχρωμες πεταλούδες, τις οποίες επίσης θα φτιάξουμε μόνοι μας, και θα ετοιμάσουμε ένα χαρούμενο διακοσμητικό, που θα υπακούει στις διαθέσεις του ανέμου.
Σημειώστε τι θα χρειαστείτε:
Μπογιές
Λευκό Χαρτί Α4
Χοντρή Κλωστή

Κόλλα

Μία Κρεμάστρα

Κόψτε στη μέση μία κόλλα Α4. Πείτε στα παιδιά να ρίξουν στη μέση του χαρτιού μερικές σταγόνες μπογιάς (χρησιμοποιήστε διαφορετικά χρώματα) και διπλώστε στη μέση για να σχηματιστεί μία πεταλούδα.
Με τον ίδιο τρόπο δημιουργήστε 5-6 πολύχρωμες πεταλούδες, τις οποίες θα τελειοποιήσετε άν φτιάξετε με μαύρη μπογιά το σώμα τους στη μέση.
Αφήστε τις πεταλούδες σας να στεγνώσουν και όταν θα είναι έτοιμες, πείτε στα παιδιά να τις κόψουν περιμετρικά. Χρησιμοποιήστε δυνατή κόλλα και κολλήστε τες στην άκρη των κλωστών. Δέστε τις κλωστές στην κρεμάστρα, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, και η κατασκευή σας είναι έτοιμη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.