Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Κόντεψα να χάσω την κόρη μου από σοβαρή μικροβιακή λοίμωξη»

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Κοντέψαμε να χάσουμε την κόρη μου από σοβαρή μικροβιακή λοίμωξη»

Τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού έζησε η παρουσιάστρια του STAR Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Όπως η ίδια είπε, μιλώντας στην εκπομπή «Μαμάδες», πριν από μερικά χρόνια η κόρη της αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή! Η όμορφη δημοσιογράφος μίλησε, επίσης,λοι για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της.

«Όταν ήταν πέντε χρονών η κόρη μου, της έβαζα δίπλα να τρώει το καναρίνι. Αυτό ήταν άρρωστο γιατί το έβλεπε και μαδούσε, με αποτέλεσμα με την ανταλλαγή των υγρών όπως αυτό έτρωγε –κάτι έγινε και με το φαγητό της μικρής- έπαθε χλαμύδια ψιττάκωσης. Είναι μία πάρα πολύ σοβαρή μικροβιακή λοίμωξη στα πνευμόνια της που κάνει τη λεγόμενη πλευρίτιδα. Το παιδί υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Ήμασταν 1,5 μήνα στο νοσοκομείο, 10 ημέρες στην εντατική. Ήταν μία οδυνηρή εμπειρία και για το παιδί και για μένα, και για τον πρώην άντρα μου που συνετέλεσε καθοριστικά και στην πορεία μετά της σχέσης μας», αποκάλυψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star.

Και συνέχισε: «Είχαμε τελείως διαφορετικό τρόπο διαχείρισης στο συμβάν. Τότε ήμουν πιο ψύχραιμη, εκείνος κατέρρεε. Όταν τελείωσε αυτή η περιπέτεια έπαθα φοβερές κρίσεις πανικού. Ενώ αυτό τελείωσε το Πάσχα, εγώ γυρνώντας από την άδειά μου κατέρρευσα μέσα στο αυτοκίνητο. Έκανα ψυχοθεραπεία».

Αναφορικά με το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου εξομολογήθηκε: «Κανένα διαζύγιο δεν είναι ρόδινο και εύκολο. Με τα χρόνια, και αν βάλεις πίσω τις πιθανές κόντρες στα οικονομικά που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια και σκεφτείς ότι με αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να είμαι καλά και πρέπει να μεγαλώσω το παιδί μου με υγιή τρόπο, χτίσαμε με τον μπαμπά της μία υγιή σχέση. Δεν σου κρύβω ότι σήμερα είμαστε αδέρφια και ότι ο πρώην άντρας μου με τον νυν σύζυγό μου είναι πολύ καλοί φίλοι. Ο νυν σύζυγός μου ζήτησε το χέρι μου από τον πρώην σύζυγό μου».

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης εδώ:

Διαβάστε ακόμα:

Κεραμέως για Γιορτή Τριών Ιεραρχών: “Καλή πρόοδο στους μαθητές με σύμμαχο τη γνώση”

Υπ. Παιδείας: Πόσες ψηφιακές τάξεις λειτουργούν σήμερα (28/1) – Τι θα γίνει με τις απουσίες των μαθητών

«Ένιωσα σαν να κουβαλάω το δικό μου παιδί»: Συγκινεί ο αστυνομικός που μετέφερε την 11χρονη στην Αττική Οδό