Κερδίστε 13 αναμνηστικά δωράκια από την παιδική ταινία “Πίτερ Ράμπιτ – Ο Λαγός το’ σκασε”

Κερδίστε 13 αναμνηστικά δωράκια από την παιδική ταινία "Πίτερ Ράμπιτ - Ο Λαγός το' σκασε"

Καλά τα νέα για τους λιλιπούτειους σινεφίλ καθώς η νέα ταινία του αξιαγάπητου Πίτερ Ράμπιτ είναι γεγονός και ΔΕΝ πρέπει να την χάσετε!

Στη νέα του ταινία “Πίτερ Ράμπιτ – Ο Λαγός το’ σκασε” o παιχνιδιάρης, σκανταλιάρης και ακαταμάχητος λαγός επιστρέφει δριμύτερος με νέες περιπέτειες, αυτή τη φορά στη μεγάλη πόλη. Ο Πίτερ Ράμπιτ αποκτά φήμη, παθαίνει κρίση ταυτότητας και το σκάει από την οικογένειά του, για να βρει τον εαυτό του.

Στη διασκεδαστική νέα ταινία του πιο άτακτου λαγού στην ιστορία της ανθρωπότητας, ο Φάνης Μουρατίδης δανείζει τη φωνή του στον Πίτερ, ενώ η Στεφανία Λυμπερακάκη -που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το “Last Dance”- χαρίζει τη φωνή της στην αξιαγάπητη Αμέλια, που θέλει να κάνει τον Πίτερ δικό της.

H υπόθεση της ταινίας

Ο αξιαγάπητος κατεργάρης είναι πάλι κοντά μας. Η Μπι, ο Τόμας, ο Πίτερ και οι αδελφές του έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια, αλλά ο Πίτερ δεν μπορεί να αποποιηθεί την άτακτη φύση του. Μακριά από τον κήπο, ο Πίτερ παρασύρεται σε έναν κόσμο που οι σκανταλιές χαίρουν εκτίμησης, αλλά όταν η οικογένειά του ρισκάρει τα πάντα για να τον βρει, πρέπει να επιλέξει τι είδους λαγός θέλει να είναι.
Διάρκεια: 93’

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι ηθοποιοί: Φάνης Μουρατίδης,Tζίνη Παπαδοπούλου, Δημήτρης Σάρλος, Χρήστος Θάνος, Μελίνα Κατσακούλη, Χρήστος Συριώτης, Στεφανία Λυμπερακάκη, Μαριάνθη Σοντάκη, Άντρια Ράπτη, Τάνια Παλαιολόγου, Αργύρης Κανδύλης, Πέτρος Δαμουλής, Φοίβος Ριμένας, Θανάσης Κουρλαμπάς, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Θάνος Συριώτης, Κατερίνα Μάντζιου, Κώστας Τερζάκης, Χρύσα Διαμαντοπούλου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER

4 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Τα δώρα του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 13 αναμνηστικά δωράκια από την παιδική ταινία “Πίτερ Ράμπιτ – Ο Λαγός το’ σκασε”. Eιδικότερα, 3 παιδάκια θα κερδίσουν από μια κούπα, 2 παιδιά από έναν αποφλοιωτή, 3 παιδάκια από ένα σετ ακουστικά και 5 παιδιά από ένα σετ με οικολογικά μολύβια που φυτεύονται και μετατρέπονται σε λαχανικά και από ένα σετ με αυτοκόλλητα. 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 13 αναμνηστικά δωράκια από την παιδική ταινία “Πίτερ Ράμπιτ – Ο Λαγός το’ σκασε”. Eιδικότερα, 3 παιδάκια θα κερδίσουν από μια κούπα, 2 παιδιά από έναν αποφλοιωτή, 3 παιδάκια από ένα σετ ακουστικά και 5 παιδιά από ένα σετ με οικολογικά μολύβια που φυτεύονται και μετατρέπονται σε λαχανικά και από ένα σετ με αυτοκόλλητα. 
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 12η Νοεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

, 3 παιδάκια θα κερδίσουν από μια κούπα, 2 παιδιά από έναν αποφλοιωτή, 3 παιδάκια από ένα σετ ακουστικά και 5 παιδιά από ένα σετ με οικολογικά μολύβια που φυτεύονται και μετατρέπονται σε λαχανικά και από ένα σετ με αυτοκόλλητα. 

1 .Νικολέτα Βεντουρή – κούπα

2.Έλενα Τζεμπελίκου – κούπα

3. Μεταξία Χριστοπούλου – κούπα

4.Δήμητρα Μωρογιάννη – αποφλοιωτή

5. Αγγελική Καραβίτη- αποφλοιωτή

6.Mαρία Σαρκινιώτη – ακουστικά

7.Λεωνίδας Κοκλώνης – ακουστικά

8. Αθανάσιος Γιαννακόπουλος ακουστικά

9.Ελίνα Μπακούλα – οικολογικά μολύβια και σετ αυτοκόλλητα

10. Άλια Μεσλέχ – οικολογικά μολύβια και σετ αυτοκόλλητα

11.Γεωργία Ζαβογιάννη – οικολογικά μολύβια και σετ αυτοκόλλητα

12. Μαρία Λυτρίβη – οικολογικά μολύβια και σετ αυτοκόλλητα

13.Μαρία Τσοπούλου  – οικολογικά μολύβια και σετ αυτοκόλλητα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.