Κερδίστε 3 διπλά βραχιολάκια εισόδου για να διασκεδάσετε στο Santa Claus Kingdom στο MEC Παιανίας (25-31/12)

 • Στο Santa Claus Kingdom η μαγεία συναντά τα παραμύθι και η φαντασία τη διασκέδαση! Όλα τα παραπάνω ξεδιπλώνονται στα 19.250 τ.μ. του εκθεσιακού κέντρου M.E.C. Παιανίας και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

  Φανταχτερά παραμυθένια σκηνικά, παιδικοί ήρωες, αμέτρητα παιχνίδια αλλά και ο αληθινός Άι Βασίλης από το Ροβανιέμι καθιστούν το πάρκο τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό για όλες τις ηλικίες!

  Τι θα βρείτε στο πάρκο “Το Παγωμένο Βασίλειο”!

  • Παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο με πολλαπλά θεματικά stages
  • Τον χιονάνθρωπο Frodi, τον ήρωα των Χριστουγέννων και την παρέα του
  • Τον αληθινό Άι Βασίλη από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας
   *Ο αληθινός Άι Βασίλης από το Ροβανιέμι θα βρίσκεται στο πάρκο από τις 07/12 έως τις 13/12. Για τις ώρες μπορείτε να ενημερωθείτε στο 2106199777
  • Αμέτρητα παιχνίδια ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια
  • Θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα Εκπαιδευτικά – δημιουργικά εργαστήρια
  • Χριστουγεννιάτικη αγορά Χριστουγεννιάτικη κουζίνα

  Santa Claus Kingdom

  Η εταιρία Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια διοργανώνει για 9η χρονιά το Santa Claus Kingdom, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο οικογενειακής ψυχαγωγίας της Αθήνας.

  Το Santa Claus Kingdom φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Ο στεγασμένος, κλιματιζόμενος χώρος, έκτασης 19.250 τ.μ. και οι πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του, το καθιστούν ως ένα από το πιο σύγχρονα και γνωστά εκθεσιακά κέντρα της Ελλάδας.

  Το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο – MEC Παιανίας λειτουργεί από το 1989, φιλοξενώντας πλήθος εμπορικών και καταναλωτικών εκθέσεων, καθώς επίσης συνεδριακές, εταιρικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Διαθέτει μία ενιαία εκθεσιακή αίθουσα έκτασης 13.000 τ.μ. με τρέχουσα προοπτική επέκτασης επιπλέον 6.000 τ.μ. στεγασμένου εκθεσιακού χώρου, καθώς επίσης και 30.000 τ.μ. υπαίθριους χώρους στάθμευσης.

  Η Χώρα των Πάγων

  Σε αυτή τη χώρα τα πάντα είναι παγωμένα. Ένα τεράστιο παγόβουνο, μία φαντασμαγορική λευκή λίμνη των κύκνων, ένας στάβλος γεμάτος μονόκερους, η πριγκιπική άμαξα, αρκούδες, ελάφια, αμέτρητα χιονισμένα δέντρα και ένα μουσικό gazebo θα συνθέσουν ένα πραγματικά μαγικό σκηνικό.

  To Δάσος των Ξωτικών

  Σε ένα μαγεμένο δάσος, καλά κρυμμένο από τα μάτια του κόσμου, ζουν τα ξωτικά τις παραμυθοχώρας του Παγωμένου Βασιλείου. Το δάσος είναι γεμάτο από μαγικά δέντρα τα όποια καρποφορούν τεράστια και πολύ γευστικά γλυκά. Επίσης εκεί υπάρχει το γνωστό και μη εξαιρετέο εργοστάσιο παιχνιδιών και πολλά εργαστήρια μαγείας!

  Η Φαντασμαγορική Καστροπολιτεία

  Mία αναπαράσταση ενός πραγματικού κάστρου γεμάτο μαγικά δωμάτια αλλά και την μεγαλοπρεπή αίθουσα του θρόνου. Στον χώρου πολλαπλά δια δραστικά δρώμενα με βασικότερο

  τον μεγάλο χορό για την γιορτή των Χριστουγέννων την 25η Δεκεμβρίου όπου συμμετέχουν τόσο οι ήρωες του Παγωμένου Βασιλείου αλλά πολύ περισσότερο οι επισκέπτες του πάρκου.

  Το Αληθινό χωριό του Άι Βασίλη από το Ροβανιέμι

  Ελάτε να ταξιδέψουμε στο μαγευτικό Ροβανιέμι, το πραγματικό χωριό του Άι Βασίλη! Εκεί θα βρεθούμε στο σπίτι του και θα συναντήσουμε το έλκηθρο με τους τάρανδους (animatronics), το ταχυδρομείο, candy shop, το σπίτι των μαγισσών και πλήθος ξωτικών στο εργαστήριο των χριστουγεννιάτικων δώρων. Τέλος, όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τον Άι Βασίλη, να ακούσουν χριστουγεννιάτικες ιστορίες από τα ξωτικά και να γράψουν το χριστουγεννιάτικο τους γράμμα.

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

  Καθημερινά 16:00-22:00 & Σαββατοκύριακα 10:00-22:00

  Santa Claus Kingdom

  Λεωφόρος Λαυρίου 301, 190 02, Παιανία

  210 6199 777

  Το δώρο του διαγωνισμού

  Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 3 διπλές προσκλήσεις για να παίξετε και να διασκεδάσετε στο Santa Claus Kingdom στο MEC Παιανίας για το διάστημα 25 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου (Καθημερινά 16:00-22:00 & Σαββατοκύριακα 10:00-22:00). Οι προσκλήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο το διάστημα για το οποίο έχουν κληρωθεί. Η διπλή πρόσκληση καλύπτει μια μόνο ημέρα επίσκεψης στο χώρο και αφορά έναν ενήλικα και ένα παιδί καλύπτει ΟΛΑ τα παιχνίδια.

  Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

  Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
  Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
  Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 14:30.

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 3 διπλές προσκλήσεις για να παίξετε και να διασκεδάσετε στο Santa Claus Kingdom στο MEC Παιανίας για το διάστημα 25 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου (Καθημερινά 16:00-22:00 & Σαββατοκύριακα 10:00-22:00). Οι προσκλήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο το διάστημα για το οποίο έχουν κληρωθεί. Η διπλή πρόσκληση καλύπτει μια μόνο ημέρα επίσκεψης στο χώρο και αφορά έναν ενήλικα και ένα παιδί καλύπτει ΟΛΑ τα παιχνίδια.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 22η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Θανάσης Μπέζας

2.Ηρώ Μαρτάκου

3.Χαρά Καλπάκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.