Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 DVD της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Εγώ, ο Απαισιότατος 3" προσφορά της Tanweer

Κερδίστε 5 DVD της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Εγώ, ο Απαισιότατος 3" προσφορά της Tanweer

 Η Illumination, που μας έφερε τις επιτυχίες Εγώ, ο Απαισιότατος, και Εγώ, ο Απαισιότατος 2, καθώς και την μεγαλύτερη επιτυχία κινουμένων σχεδίων του 2015, τα Minions, συνεχίζει την ιστορία του Γκρου, της Λούσι και των αξιολάτρευτων κοριτσιών  τους – Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες – και φυσικά των Minions στο Εγώ, ο Απαισιότατος 3.

Η υπόθεση της ταινίας:

Όταν απολύθηκε από την υπηρεσία Αντι-Κακούργων μιας και δεν κατάφερε να εξολοθρεύσει τον τελευταίο κακό που απειλούσε την ανθρωπότητα, τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, ο Γκρου αντιμετωπίζει μια τεράστια κρίση ταυτότητας. Αλλά όταν ένας μυστηριώδης ξένος πληροφορεί τον Γκρου ότι έχει έναν χαμένο δίδυμο αδερφό - έναν αδερφό που θέλει απεγνωσμένα να μοιάσει στον απαισιότατο δίδυμό του – ένας πρώην κακοποιός θα ανακαλύψει εκ νέου πόσο τέλειο είναι τελικά να είσαι κακός.

Aπό σήμερα, 24 Νοεμβρίου, η αγαπημένη ταινία όλης της οικογένειας θα κυκλοφορήσει σε DVD, Blu-Ray 3D και Blu Ray από την TanweerΤο DVD περιλαμβάνει μια ολοκαίνουρια μίνι ταινία και πλούσια bonus featuresΚομμένη Σκηνή που προλογίζεται από την Ντέινα Γκερ - Στιγμές με τα Minions - Γνωρίστε τους Χαρακτήρες - Πώς Γυρίστηκε το ΕΓΩ, Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 3 - Αναπτύσσοντας τον Ντρου - Μέσα στην Υπηρεσία Αντι-Κακούργων (διαδραστικό) - Περιήγηση στη Φριντόνια (διαδραστικό) - Διαφημιστικά σποτ - Τραγουδήστε μαζί μας - Μουσικό Βίντεο  - Οι φωτογραφίες των Minions - Αφίσες των Minions

Μεταγλωττισμένο με τις φωνές των: Γιάννη Ζουγανέλη και Λευτέρη Ελευθερίου

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 5 DVD της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Εγώ, ο Απαισιότατος 3" προσφορά της Tanweer.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 5 DVD της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Εγώ, ο Απαισιότατος 3" προσφορά της Tanweer.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 4η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 3.550 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Ιωάννης Μανωλόπουλος

2.Βάσω Μπεσίνη

3.Kων/να Μαργαρίτη

4.Ζωγραφιά Kουτρουλού

5.Σοφία Βασιλειάδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.