Κερδίστε custom t-shirts και καπέλο με σχέδιο της αρεσκείας σας από την Zyvo_X!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε – Οι νικητές έχουν ως εξής:

1ος τυχερός – Θεοφάνης Ευθυμιάδης: Κερδίζει ένα παιδικό t shirt με σχέδιο της αρεσκείας του. 
2ος τυχερός – Αγγελική Δεληγιώργη: Κερδίζει ένα σετ t shirts παιδικό και γυναικειο ή αντρικό (για παιδί και μαμά ή μπαμπά) με σχέδιο της αρεσκειας του.
3ος τυχερός – Ελένη Κορτσιδάκη: Κερδίζει ένα καπέλο παιδικό με σχέδιο της αρεσκείας του.

Στους νικητές θα αποσταλεί προσωπικό email με τις λεπτομέρειες σχετικά με την προετοιμασία και παραλαβή του δώρου τους.

—————————————————————————————————-

Υπάρχει ωραιότερο δώρο, από ένα δώρο αποκλειστικά φτιαγμένο για τον… παραλήπτη του; H Χρυσούλα Ζυβοπούλου κάνει ακριβώς αυτό! Σχεδιάζει και ζωγραφίζει πάνω σε μπλουζάκια, καπελάκια, παπούτσια και κάθε είδους ύφασμα υπέροχα σχέδια, είτε εμπνευσμένα από την σύγχρονη τέχνη είτε κατά παραγγελία. Θα την αναζητήσετε ως Zyvo_X.

Η Zyvo_X, λοιπόν, χαρίζει σε 3 τυχερούς αναγνώστες του Infokids.gr t-shirts και καπελάκια με σχέδια κατά παραγγελία!

Γνωρίστε την Zyvo_X

Είμαι η Zyvo_X, δηλαδή η Ζυβοπούλου Χρυσούλα, με σπουδές Κοινωνικής Λειτουργού, θεάτρου και χορού αλλά και ζωγράφος απο κούνια.

Ζωγραφίζω απο μικρή ηλικία γιατί δίνει στη ζωή μου χρώμα και με αποφορτίζει απο την καθημερινότητα.

Παραμένοντας πάντα ένας “επαγγελματίας εραστής της τέχνης”, ζωγραφίζω σε ύφασμα-μπλούζες, τσάντες, καπέλα και παπούτσια -ό,τι μου κινεί το ενδιαφέρον- σχέδια που αγαπώ, εικόνες της έμπνευσής μου ή αγαπημένα σχεδια άλλων.

Στην νέα μου ιστοσελίδα www.chrysart.webnode.gr καθώς και στις σελίδες μου στο facebook και στο instagram (ZyvoX.handmade), μπορεί καποιος να δει δείγματα της δουλειάς μου καθώς και να παραγγείλει το δικο του σχέδιο για τον εαυτό του ή για δώρο.

Ζωγραφίζω με πινέλα και μαρκαδόρους. Τα χρώματα που χρησιμοποιώ είναι ειδικά για υφάσματα και με την κατάλληλη φροντίδα το κάθετι που θα διαλέξετε μπορεί να σας συντροφέψει για πολλά χρόνια.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία ή παραγγελία μπορείτε να στείλετε μήνυμα. Τα απαντάω ολα με χαρά.

Δείτε εδώ δημιουργίες της Zyvo_X

Το δώρο του διαγωνισμού

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας της ιστοσελίδας, η Zyvo_X προσφέρει δώρα για 3 τυχερούς:
1ος τυχερός: Κερδίζει ένα παιδικό t shirt με σχέδιο της αρεσκείας του.
2ος τυχερός: Κερδίζει ένα σετ t shirts παιδικό και γυναικειο ή αντρικό (για παιδί και μαμά ή μπαμπά) με σχέδιο της αρεσκειας του.
3ος τυχερός: Κερδίζει ένα καπέλο παιδικό με σχέδιο της αρεσκείας του.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Οι 3 νικητές που θα αναδειχθούν, θα επικοινωνήσουν με την δημιουργό για να συνεννοηθούν για τις παραγγελίες τους.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα τρία custom δώρα που προσφέρει η Zyvo_X στους αναγνώστες του Infokids.gr. Τα δώρα θα ετοιμαστούν έπειτα από παραγγελία και θα τα παραλάβετε έπειτα από συνεννόηση με τη δημιουργό.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.