Κερδίστε μία υπέροχη καρέκλα γραφείου από το κατάστημα επίπλων Σαργκάνη

Η φθινοπωρινή ανανέωση του σπιτιού μας ξεκινά δικαιωματικά από το παιδικό δωμάτιο και δη από το γραφείο του παιδιού μας, το οποίο μεγαλώνοντας χρειάζεται τα σωστά έπιπλα που θα υποστηρίζουν το διάβασμά του.

Στο κατάστημα επίπλων Σαργκάνη βρήκαμε τον πιο εντυπωσιακό κατάλογο επίπλων για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2020 (ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ: ΕΠΙΠΛΑ-ΣΑΡΓΚΑΝΗ), με τα πιο καλόγουστα διακοσμητικά και με έπιπλα που κυριολεκτικά θα σας κλέψουν την καρδιά! Ξεχωρίσαμε, όμως, στις προτάσεις για το παιδικό-νεανικό δωμάτιο μία φανταστική καρέκλα γραφείου, η οποία όχι μόνο είναι σούπερ αναπαυτική, όπως ακριβώς χρειάζεται το παιδί για τις πολλές ώρες διαβάσματος, αλλά και απόλυτα κομψή, συνδυάζοντας βελούδινο κάθισμα με μεταλλική βάση. Τόσο κομψή που ταιριάζει εξίσου άριστα και με το δικό μας οικειακό γραφείο…

Τα Έπιπλα Σαργκάνη αποτελούν χρόνια τώρα εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας για κάθε οικογένεια που τα προτιμά. Πρόκειται για έπιπλα ελληνικής κατασκευής για όλο το σπίτι, τα οποία υπόσχονται να καλύψουν κάθε σας ανάγκη, ενώ ανάμεσά τους θα βρείτε σίγουρα αυτά που ταιριάζουν στο δικό σας γούστο.

Το δώρο του διαγωνισμού

Το Infokids.gr σε συνεργασία με τα Έπιπλα Σαργκάνη, λοιπόν, προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη τη μοναδική καρέκλα γραφείου IDOLS της εταιρίας At Home, αξίας 84,50 ευρώ. Οι διαστάσεις της καρέκλας είναι 56,5×54,5×76-88 και το ύψος είναι ρυθμιζόμενο. Η καρέκλα έχει ύφασμα βελούδο και βάση χρωμίου με μηχανισμό up and down και μέγιστο βάρος τα 100kg.

Ο τυχερός αναγνώστης που θα την αποκτήσει, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στα τέσσερα διαθέσιμα χρώματα (ροζ, μαύρο, μουσταρδί και κυπαρισσί). Η παραλαβή της καρέκλας θα πρέπει να γίνει από το κατάστημα Σαργκάνης (Λεωφόρος Φυλής 80, Καματερό, τηλ. 210.2384983-210.2310176) μετά τις 23/10.

Πώς θα συμμετάσχετε στον διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email) στην παρακάτω Φόρμα Διαγωνισμού. Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 16:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ο τυχερός που θα κερδίσει 1 καρέκλα γραφείου IDOL από το κατάστημα επίπλων Σαργκάνης, αξίας 84,50 ευρώ.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 15η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.
Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερός νικητής είναι ο:

Μανώλης Μεθυμάκης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.