Κερδίστε το σετ ρούχων της επιλογής σας για τον μπαμπά και το γιο προσφορά του Mr&Son

Ποιος είπε ότι οι μαμάδες έχουν μόνο το προνόμιο να βρίσκουν συλλογές ρούχων ώστε να μπορούν να ντυθούν ασορτί με τις κορούλες τους; Τώρα χάρη στο Mr&Son αυτή η πρακτική βρίσκει πλέον ανταπόκριση και στους μπαμπάδες με τους γιους με μια ολοκαίνουργια σειρά ρούχων που ήρθε για να κλέψει την καρδιά των αρσενικών όλων των ηλικιών που αγαπούν το έξυπνο, casual και παιχνιδιάρικο στιλ ντυσίματος.

Το Mr&Son αποτελεί έμπνευση και δημιουργία του γνωστού ζεύγους των Ναταλί Κάκαβα και Γρηγόρη Γκουντάρα που είναι γονείς δυο γλυκύτατων αγοριών. Θέλοντας λοιπόν ο μπαμπάς Γρηγόρης να ντυθεί ασορτί με το πρωτότοκο γιο του Οδυσσέα, διαπίστωσε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει πράξη καθώς η αγορά είχε στόχευση κυρίως στις μαμάδες και τις κόρες.

Με αυτή την αφορμή γεννήθηκε το Mr&Son που βάλθηκε να σετάρει στιλιστικά τα αγόρια όλων των ηλικιών κάθε οικογένειας και να μην νιώθουν παραπονεμένοι έναντι στο ασθενές φύλο. Πρόκειται για μια ξεχωριστή συλλογή ρούχων για μπαμπάδες και γιους που σίγουρα θα ενθουσιάσει κάθε ενδιαφερόμενο καθώς τα σχέδια και τα χρώματα είναι προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να ταιριάζουν σε όλα τα γούστα!

Και όπως προδίδει και η ονομασία του, το Mr&Son είναι η καλύτερη πρόταση ώστε μπαμπάς και γιος να μπορούν να έχουν κάποια πανομοιότυπα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα τους

Η συλλογή περιλαμβάνει μαγιώ,Τ-shirts, polo μπλουζάκια, βερμούδες,καπέλα και πετσέτες και εχει τη φιλοσοφία ενός δώρου, που μπορεί να κάνει είτε μια μανούλα στον άντρα και το γιο της, είτε ο ίδιος ο μπαμπάς στο μικρό του αντράκι…Ενα δώρο που ενισχύει τον ιδιαίτερο δεσμό πατέρα και γιου και που θα σας ανταμείψει σίγουρα με μια μεγάλη αγκαλιά..

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  σχεδιασμός, η ραφή και η παραγωγή των ρούχων γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα!

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει το σετ της αρεσκείας του για μπαμπά και γιο προσφορά  του Mr&Son.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει το σετ της αρεσκείας του για μπαμπά και γιο προσφορά  του Mr&Son.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 6η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 3.687 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η:

Μάρθα Δ Βλαχογιάννη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.