Η Μελάνια Τραμπ έφερε τύχη στον 3χρονο Δημήτρη – Βρέθηκε η καρδιά που περίμενε από τα Χριστούγεννα!

Φαίνεται πως η επίσκεψη της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ στο κέντρο μεταμοσχεύσεων Bambino Gesu στη Ρώμη, όπου νοσηλεύεται ο 3χρονος Δημήτρης από την Ελλάδα, έφερε τύχη στο μικρό παιδί και την οικογένειά του.

Η Μελάνια Τραμπ ζήτησε να επισκεφθεί το νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ στο Βατικανό. Εκεί, οδηγήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν ο μικρός Δημήτρης μαζί με άλλα παιδιά και του διάβασε ένα παραμύθι. Αφού έφυγε από το νοσοκομείο και με την άφιξή της στο Βέλγιο για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ενημερώθηκε ότι είχε βρεθεί μόσχευμα για το αγόρι από την Ελλάδα!

«Μόλις έμαθα ότι ένα μικρό αγόρι και η οικογένειά του, που περίμεναν για μεταμόσχευση καρδιάς, ενημερώθηκαν ότι βρέθηκε μόσχευμα. Του διάβασα ένα παραμύθι και του κράτησα το χέρι πριν από μερικές ώρες και τώρα η καρδιά μου είναι γεμάτη χαρά για τα νέα αυτά», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Μελάνια Τραμπ.

Το παιδί είχε διακομισθεί από το Ωνάσειο με ιταλικό στρατιωτικό αεροσκάφος, ανήμερα τα Χριστούγεννα, στο κέντρο μεταμοσχεύσεων Bambino Gesu, με σκοπό να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς. Όλα ξεκίνησαν από μια λοίμωξη του αναπνευστικού, η οποία προκάλεσε μυοκαρδίτιδα στο παιδί. Στο Ωνάσειο διεκομίσθη στα μέσα Δεκεμβρίου με «καρδιογενές σοκ», όπου οι γιατροί έκριναν ότι η μόνη θεραπευτική λύση για να κρατηθεί στη ζωή ήταν η μεταμόσχευση καρδιάς.