Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε το βιβλίο μουσικής "Let's Play Boomwhackers" από τις Εκδόσεις Κυριακίδη

Κερδίστε το βιβλίο μουσικής "Let's Play Boomwhackers" από τις Εκδόσεις Κυριακίδη

Tα Boomwhackers είναι πλαστικοί, κουρδισμένοι σωλήνες σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα που όταν τους χτυπήσουμε σε ένα σταθερό σημείο π.χ. παλάμη, χέρια, μηροί, γόνατα, πάτωμα τραπέζι, καρέκλα κ.λ.π. παράγουν από έναν διαφορετικό μουσικό ήχο. Κάθε ήχος αντιστοιχεί σε μια συγκεκριμένη νότα της διατονικής και χρωματικής κλίμακας. Ανάλογα με το μέγεθος του κάθε σωλήνα παράγεται και η αντίστοιχει νότα. Με χαμηλό κόστος αγοράς και λόγω της ανθεκτικής τους κατασκευής δίνουν τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να εκτονωθούν χωρίς να ανησυχούμε για τη φθορά τους.

Σε ποιούς απευθύνονται;

 • Τα boomwhackers μπορούν να χρησιμοποιηθούν από παιδιά παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων, παιδιά δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου, σπουδαστές ωδείων, ενήλικες και απο άτομα με ειδικές ανάγκες.
 • Τα χρώματα καθιστούν το παίξιμο πανεύκολο.
 • Κρατάμε 1 ή 2 boomwhackers και για να παίξουμε το τραγούδι μας το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρουμε πότε και πόσες φορές θα χτυπήσουμε τα boomwhackers.
 • Με απλό και εύκολο τρόπο μαθαίνουμε να χτυπάμε το ρυθμό, να παίζουμε μελωδίες και αρμονίες.
Τι μαθαίνουν τα παιδιά;
 • Όλες οι δραστηριότητες με τα boomwhackers γίνονται πάντα με τη μορφή παιχνιδιού.
 • Tα παιδιά δουλεύουν σε ομάδες και όχι μεμονωμένα.
 • Tα παιδιά κατανοούν και διδάσκονται μουσικές έννοιες με απλό και διασκεδαστικό τρόπο.
 • Οι δραστηριότητες με τα boomwhackers συνθέτουν μια ομάδα που επικοινωνεί, δημιουργεί και εκφράζεται μέσα από τη μουσική.
 • Τα παιδιά συντονίζονται μεταξύ τους, συγκεντρώνονται, συνεργάζονται, παίρνουν αποφάσεις κ.ά.

Το  "Let's play Boomwhackers" είναι το δεύτερο βιβλίο της Έφης Μπαχτσεβάνα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κυριακίδη. Περιλαμβάνει 81 τραγούδια για boomwhackers και κρουστά μουσικά όργανα και είναι  το πλέον χρήσιμο μουσικοπαιδαγωγικό υλικό για να μάθουμε να παίζουμε boomwhackers! !!!

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε το βιβλίο μουσικής  "Let's play Boomwhackers"  της Έφης Μπαχτσεβάνα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κυριακίδη.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε το βιβλίο μουσικής  "Let's play Boomwhackers"  της Έφης Μπαχτσεβάνα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κυριακίδη.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 27η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.287 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερός νικητής είναι ο:

Χρήστος Κολιόπουλος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter