Κλείνουν σιγά-σιγά και οι παιδικές χαρές στους δήμους των “κόκκινων” περιοχών

Ανησυχώντας για τη δραματική αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας, αρκετοί δήμοι κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον πέρα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις τους και τις παιδικές χαρές, καλώντας έτσι τους πολίτες να αναζητήσουν για την ψυχαγείο των παιδιών χώρους με λιγότερο συγχρωτισμό.

Για έναν τουλάχιστον μήνα, λοιπόν, οι παιδικές χαρές κλείνουν στους παρακάτω Δήμους:

-Δ. Αθηναίων: Κλείνουν η Τεχνόπολη και οι παιδικές χαρές του ΟΠΑΝΔΑ, ενώ αναστέλλονται και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις.

-Δ. Ν. Σμύρνης: Κλείνουν όλες οι παιδικές χαρές – Παραμένει ανοιχτό το Άλσος, αλλά εκτός λειτουργίας θα είναι η παιδική χαρά και το υπαίθριο γυμναστήριο που βρίσκονται μέσα σε αυτό. Δεν θα πραγματοποιείται και η υπαίθρια αγορά «Χωρίς Μεσάζοντες».

-Δ. Γλυφάδας: Αναστέλλουν τη λειτουργία τους οι παιδικές χαρές, οι παιδότοποι και οι αθλητικές εγκαταστάσεις, εκτός από αυτές στις οποίες δύναται να ασκηθεί κανείς ατομικά.

-Δ. Ελληνικού-Αργυρούπολης: Αναστέλλεται η λειτουργία των παιδικών χαρών και των οικογενειακών πάρκων της πόλης.

– Δ. Περιστερίου: Αναστέλλεται η λειτουργία των Παιδικών Χαρών και των Υπαίθριων Γυμναστηρίων.

-Δ. Καβάλας: Αναστέλλεται η λειτουργία των παιδικών χαρών. Το πάρκο Φαλήρου θα παραμείνει προς το παρόν ανοιχτό, αλλά δεν θα είναι επισκέψιμες για το κοινό οι εγκαταστάσεις της παιδικής χαράς και του παρακείμενου γηπέδου μπάσκετ.
Κλειστή θα παραμείνει για το ίδιο χρονικό διάστημα και η παιδική χαρά στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμίτσας “Αλεξάνδρα Δήμογλου”.

-Δ. Ωραιοκάστρου: Σφραγίζονται όλες οι παιδικές χαρές στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας.