Κοτόπουλο με ντοματίνια

Το κοτόπουλο είναι μια ασφαλής επιλογή όταν θέλουμε να μαγειρέψουμε κρέας για τα παιδιά γιατί το τρώνε με μπόλικη ευχαρίστηση σε όλες σχεδόν τις εκδοχές του. Μια βόλτα στο μανάβικο χθες ήταν αρκετή για να βρω ντοματίνια και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσω για να δώσω μια άλλη γευστική νότα στην κλσική συνταγή για κοτόπουλο στο φούρνο. Αυτός ο κατακόκκινος ζουμερός καρπός ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο άρωμά του και είναι ιδανική πρόταση και για τις σαλάτες σας!

Υλικά:

4 φιλέτα κοτόπουλου
2 κουτ. σούπας λάδι
150 γρ.κασέρι χοντροτριμμένο
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
3 κουτ. σούπας γάλα
200 γρ. ντοματίνια
1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ανακατεύουμε σε μπολ το γάλα, τη μουστάρδα, το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι.Αλείφουμε με λάδι ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολα. Αλατοπιπερώνουμε καλά τα φιλέτα και τα απλώνουμε στο ταψί. Μοιράζουμε σε κάθε φιλέτο το μείγμα του τυριού πιέζοντας απαλά. Στο πλάι του ταψιού, βάζουμε τα ντοματίνια πασπαλισμένα με το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε για 25-30 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα φιλέτα. Σερβίρουμε με πιλάφι.