Κορμός με πασχαλινό τσουρέκι

Το Πάσχα πέρασε αλλά τα πασχαλινά τσουρέκια περίσσσεψαν και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε. Ελάτε, λοιπόν, να φτιάξουμε ένα κορμό πο αντί για μπισκότα θα έχει το τσουρέκι σας.

Υλικά

3-4 φέτες τσουρέκι (250γρ)
4 κουταλιές της σούπας κακάο
1 κούπα ζάχαρη άχνη
250γρ μαργαρίνη (1 κεσεδάκι)
1 αυγό

Εκτέλεση

Χτυπάτε στο μίξερ τη μαργαρίνη και την ζάχαρη άχνη και όταν αφρατέψουν καλά ρίχνετε το αυγό, το κονιάκ (ή λικέρ) και το κακάο. Μόλις ομογενοποιηθεί το μίγμα κόβετε το τσουρέκι σε μικρά κομμάτια και το ρίχνετε μέσα στο μίγμα ανακατεύοντας καλά με μια κουτάλα.

Ρίχνετε το μίγμα σε λαδόκολλα και τυλίγετε ώστε να δημιουργήσετε έναν κύλινδρο. Βάζετε τον κορμό (ή «σαλάμι») στην κατάψυξη και αφήνετε να παγώσει καλά. Όταν θέλετε να σερβίρετε, βγάζετε 5 λεπτά πριν το γλυκό από την κατάψυξη ώστε να μπορέστε να το κόψετε καλύτερα.