Κρήτη: 43χρονη εμπόδιζε τους γιατρούς που προσπαθούσαν να βοηθήσουν το παιδί της με προβλήματα υγείας

Κρήτη: 43χρονη εμπόδιζε τους γιατρούς που προσπαθούσαν να βοηθήσουν το παιδί της με προβλήματα υγείας

Ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό συνέβη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου προκαλώντας αναστάτωση στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Χαμός σε νοσοκομείο του Ηρακλείου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Creta24.gr μια 43χρονη μητέρα  εμπόδιζε τους γιατρούς να προβούν στις απαραίτητες ιατρικές πράξεις στο 15χρονο παιδί της που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά του. Το 15χρονο παιδί ήρθε χθες με τους δυο γονείς του και εισήχθη στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου.

Περιγράφεται ότι η υγεία του είναι επιβαρυμμένη και έπρεπε να γίνουν συγκεκριμένες ιατρικές πράξεις, για τις οποίες όμως η μητέρα του αντιδρούσε και εμπόδιζε τους γιατρούς. Ο πατέρας αν και ήταν σύμφωνος, ωστόσο δεν μπορούσε να τη μεταπείσει.

Όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τη μητέρα ότι είναι απαραίτητο να προβούν σε συγκεκριμένη ιατρική πράξη και συγκεκριμένα να τραβήξουν με ένεση υγρό από την καρδιά, εκείνη αρνήθηκε με τους γιατρούς να προσπαθούν να της εξηγήσουν την αναγκαιότητα της πράξης και να της ζητούν να συνεργαστεί.

Η σύλληψη της μητέρας

Τελικά η λύση δόθηκε όταν οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία κ η γυναίκα συνελήφθη. Σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Στο ΠΑΓΝΗ η μητέρα που απαγόρευσε στους γιατρούς να βοηθήσουν το άρρωστο παιδί της

Η 43χρονη μητέρα δήλωσε αδιαθεσία λίγο πριν οδηγηθεί ενώπιόν του, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο ΠΑΓΝΗ (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου). Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δόθηκε παραγγελία από τον εισαγγελέα Ηρακλείου να εξεταστεί η 43χρονη από δύο ψυχιάτρους του δημοσίου.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Υπέρλαμπρος γάμος και υπέροχη βάφτιση μαζί! (φωτος)

“Άδειασε η χαρά από τις ζωές μας. Μας λείπεις”: Συγκινεί ο μπαμπάς της 7χρονης Αναστασίας

Παιδίατρος: “Πώς μιλάμε για σωστή χρήση μάσκας, όταν τα θρανία μπρος και πίσω από το κρούσμα, απέχουν λιγότερο από μισό μέτρο;”