“Άδειασε η χαρά από τις ζωές μας. Μας λείπεις”: Συγκινεί ο μπαμπάς της 7χρονης Αναστασίας

"Άδειασε η χαρά από τις ζωές μας. Μας λείπεις": Συγκινεί ο μπαμπάς της 7χρονης Αναστασίας

Η 7χρονη Αναστασία το κορίτσι που πάλεψε γενναία τον σπάνιο παιδικό καρκίνο, το γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους, πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων όμως για πάντα ζει στην καρδιά και στην μνήμη όλων όσων την αγάπησαν.

Μετά τις σπαρακτικές αναρτήσεις της μαμάς της Ξένιας Πρεζεράκου, μέσω των οποίων αναρτά σκέψεις που κάνει για τον αδόκητο χαμό της μικρής της και δεν παραλείπει να εκφράζει με όλους τους τρόπους πόσο πολύ της λείπει, ο μπαμπάς της Ηλίας Τριανταφυλλάκης της αφιέρωσε μια ανάρτησή του που εξηγεί πόσο γενναίο παιδί ήταν και πόσο μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό άφησε η απώλειά της. Τα λόγια του ραγίζουν καρδιές και δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο.

Ραγίζει καρδιές ο μπαμπάς της 7χρονης Αναστασίας

"Άδειασε η χαρά από τις ζωές μας. Μας λείπεις": Συγκινεί ο μπαμπάς της 7χρονης Αναστασίας

There are two kinds of people in this world — the ones who look before they leap, and the other ones who throw their arms out and plunge into the void not the least bit worried about what’s below… (Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων στον κόσμο – εκείνοι που κοιτούν πριν πηδήξουν στο κενό και εκείνοι που ρίχνουν τους ώμους και βουτούν στο κενό χωρίς να ανησυχούν για το τι θα γίνει…)

Εσύ είσαι από αυτούς που δεν ανησυχούν πριν το άλμα …

Ήξερες πως το άλμα ήταν απελευθέρωση , η αγάπη θα φρόντιζε μην χτυπήσεις…

Πέρασε ένας χρόνος από εκείνη την μέρα που ένα συνηθισμένο μπάνιο στη θάλασσα που τόσο αγαπούσες έγινε η αρχή για το πιο δύσκολο.

Όχι δεν έφταιγε που πήδηξες από τόσο ψηλά, η μαμά σου σε έπιασε και πέσατε μαλακά στην άμμο, δεν ήταν κάποιο λάθος που έγινε, ήταν μια ανεξήγητη απόφαση

Κάποιου που θέλησε να σε πάει ένα διαφορετικό ταξίδι από αυτά που ονειρευόμασταν και να αδειάσει τη χαρά από τα μάτια και τις ζωές μας.
Μας λείπεις πολύ…✨✨✨

To post του μπαμπά

Διαβάστε επίσης:

Γκάγκα: “Φυσικά αν δούμε ότι υπάρχει μετάδοση, θα κλείσουν τα σχολεία”

Στο PlayOclock βρήκαμε τα παιχνίδια που μαθαίνουν στα παιδιά να… μαθαίνουν!

“Mετά από 7 αποτυχημένες προσπάθειες, υιοθετήσαμε το μωρό μας”: Η αληθινή ιστορία ενός πατέρα