Στο PlayOclock βρήκαμε τα παιχνίδια που μαθαίνουν στα παιδιά να… μαθαίνουν!

Στο PlayOclock βρήκαμε τα σωστά παιχνίδια που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των παιδιού μας

Τα παιδιά μας έχουν την τύχη να ζουν σε μία εποχή που βρίθει από παιχνίδια! Παιχνίδια για κάθε γούστο, για κάθε ηλικία, για κάθε διάθεση και θέμα αφήνουν τα παιδιά μας με το στόμα ανοιχτό και τα κάνουν να μην ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν -και εμάς το ίδιο! Πώς επιλέγεις ένα καλό παιχνίδι; Πώς ξεχωρίζεις αυτό που είναι σωστό για το δικό σου παιδί; Αν σκεφτούμε ότι το παιχνίδι είναι η “δουλειά” του παιδιού η απάντηση έρχεται πιο εύκολα: Όταν παίζουν, τα παιδιά μας κατακτούν νέα εφόδια, διακρίνουν τις ατομικές τους ικανότητες και συχνά χτίζουν σχέσεις με τους γύρω τους και με τον κόσμο στον οποίο ζουν.

Μέσα από το παιχνίδι, τα παιδιά μαθαίνουν να… μαθαίνουν, να είναι ο εαυτός τους, να μοιράζονται εμπειρίες! Τα “καλά” παιχνίδια, λοιπόν, είναι αυτά που προσφέρουν όλα τα παραπάνω, ενώ για το δικό μας παιδί “σωστό” είναι το παιχνίδι, το οποίο πέρα από τις δεξιότητες που αναφέραμε ανταποκρίνεται στο δικό του ηλικιακό στάδιο.

Υπάρχουν πολλά πολύχρωμα, διασκεδαστικά και ποιοτικά παιχνίδια στην αγορά, όμως εμείς είχαμε την τύχη να τα βρούμε όλα συγκεντρωμένα στο PlayOclock.gr.

Στο PlayOclock.gr παίρνουν το παιχνίδι πολύ σοβαρά

Eπιλεγμένα εκπαιδευτικά παιχνίδια υψηλής ποιότητας και αισθητικής συγκεντρώνονται στους ψηφιακούς καταλόγους του PlayOclock.gr, προσφέροντας στα παιδιά που θα τα αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για την προσαρμογή τους στο σχολείο και την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων!

Αν αναζητάτε, λοιπόν, τα σωστά παιχνίδια για το δικό σας παιδί, στο PlayOclock.gr θα βρείτε αυτά που συμβάλλουν στη νοητική του ανάπτυξη, ενισχύουν τη λογική σκέψη και την δεξιότητα επίλυσης προβλημάτων, βελτιώνουν τη συγκέντρωση, πυροδοτούν τη φαντασία, διευρύνουν τον γνωστικό ορίζοντα, αναπτύσσουν τις γλωσσικές δεξιότητες, ενισχύουν τη λεπτή και αδρή κινητικότητα και βελτιώνουν τις κοινωνικές δεξιότητες. Όλα τα παιχνίδια που έχουν επιλεγεί στο εν λόγω κατάστημα είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα.

Οι αγορές σας από αυτό θα σας ενθουσιάσουν, όχι μόνο γιατί εκεί θα βρείτε εκπαιδευτικά παιχνίδια σε προσιτές τιμές, αλλά και εξαιρετικές συμβουλές και πληροφορίες για τους διαφορετικούς τρόπους που μπορεί να παιχθεί το κάθε παιχνίδι, ώστε να πολλαπλασιάζονται τα οφέλη που αποκομίζει το παιδί με αυτό.

Επισκεφθείτε και γνωρίστε και εσείς το playoclock.gr.