Αρχική InfoMommy Νέα Κρήτη: Έγινε παρένθετη μητέρα στα παιδιά της φίλης της που προσπαθούσε 29 χρόνια να γίνει μαμά!

Κρήτη: Έγινε παρένθετη μητέρα στα παιδιά της φίλης της που προσπαθούσε 29 χρόνια να γίνει μαμά!

Πριν από λίγες ημέρες εντυπωσιαστήκαμε μαθαίνοντας την αληθινή ιστορία της Ιωάννας Πικράκη από το Ηράκλειο, που έπειτα από προσπάθειες 30 ολόκληρων χρόνων και μετά από 17 εξωσωματικές κατάφερε να γίνει μανούλα χάρη στη φίλη της Μαρία που δέχθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα και να της χαρίσει δυο γλυκύτατα διδυμάκια.

Η Ιωάννα και ο σύζυγός της ακολούθησαν όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την παρένθετη μητέρα και έτσι σήμερα η οικογένειά τους αυξήθηκε κατά δυο μέλη με την πολύτιμη βοήθεια της φίλης της Μαρίας.

«Δεν το πιστεύω ότι είναι δικά μου τώρα» δηλώνει πανευτυχής η βιολογική μητέρα

Πανευτυχής η Ιωάννα δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 «Δεν υπάρχουν λόγια, ξετρελάθηκα, τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, μια γελούσα, μια έκλαιγα, δύο παιδάκια χάρμα, δυο κουκλάκια, κάτι απίστευτο για μένα γιατί ήταν 29 χρόνια προσπάθειας. Είναι ένα θαύμα! Δεν το πιστεύω ότι είναι δικά μου τώρα.»

«Ήταν τόσο χαρούμενη (σσ. Η Μαρία) που θα μας έδινε αυτή τη μεγάλη χαρά και την ευτυχία, ήξερε από την αρχή ότι τα δύο παιδιά που κυοφορούσε δεν ήταν δικά της, ήξερε ότι τα παιδιά αυτά ανήκουν σε εμένα και στο σύζυγό μου. Διανύσαμε μία περίοδο καταπληκτική…»

«Θα έκανα τα πάντα για να βοηθήσω την αγαπημένη μου φίλη» δηλώνει η παρένθετη μητέρα

Όσο για τη Μαρία, εκείνη ποτέ δε σκέφτηκε ότι τα παιδιά που κυοφορεί είναι δικά της, αλλά έκανε, κυριολεκτικά, τα πάντα ώστε να βοηθήσει την αγαπημένη της φίλη, που δεν μπορούσε να απολαύσει το «δώρο» της μητρότητας, το δώρο της ζωής.

Δείτε το video με τις 2 γυναίκες


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter