Κρήτη: Φωτογράφισε μικρά παιδιά που…ουρούσαν και τώρα δικάζεται για παιδική πορνογραφία

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη προχθές στην Κρήτη και φανερώνει ποσο σημαντικό είναι οι γονείς να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού με τα παιδιά τους και προπαντός ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να φωτογραφίζει παιδιά χωρίς την άδεια και την συναίνεση των γονέων.

Η φωτογραφία 3 παιδιών να ουρούν σε μια γλάστρα τον έστειλε στα δικαστήρια

Γνωστός κάτοικος του Ηρακλείου Κρήτης “πλήρωσε” ακριβά την αυθόρμητη πράξη του να φωτογραφίσει τρία αγόρια ηλικίας 5 ως 10 ετών να ουρούν σε γλάστρα. Σύμφωνα με το Cretalive.gr θεώρησε το θέαμα αστείο, και όπως ήταν “πλάτη” προς εκείνον τα παιδιά, σήκωσε το κινητό του και τράβηξε μια φωτογραφία.

Οι μητέρες των παιδιών αντιλήφθηκαν την κίνησή του και αντέδρασαν, ζητώντας του να σβήσει τη φωτογραφία, ενώ ακολούθως ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. Ο άνδρας μετέβη στο τμήμα, ενώ την Τρίτη σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό πλημμελήματος. Από την Δευτέρα βρίσκεται υπό κρατηση, ενώ σήμερα αναμένεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Ο συνήγορος του γνωστού Ηρακλειώτη, Φραγκίσκος Λαμπρινός περιέγραψε στο Cretalive το περιστατικό και σημείωσε ότι “πρόκειται για κατάφωρη αδικία”, ενώ πρόσθεσε “θα τα πούμε αύριο στο δικαστήριο”.