Κρουαζιέρα με τα παιδιά: Ψάξαμε και βρήκαμε πόσο μπορεί να κοστίζει

Η περίοδος των διακοπών για ορισμένους έχει ήδη ξεκινήσει. Κάποιοι άλλοι, όμως, αναρωτιούνται ακόμα πού θα πάνε για να ξεκουραστούν στην καλοκαιρινή τους άδεια, η οποία μπορεί και να αργεί.

Η αναζήτηση των ιδανικών διακοπών μπορεί να γίνει πιο περίπλοκη, όταν κάποιος έχει παιδιά, αφού σε αυτήν την περίπτωση οι απαιτήσεις αλλάζουν.

Για να καλύψουμε όσες περισσότερες απορίες πάνω στο θέμα των διακοπών μπορούμε, μετά την έρευνα για τα all inclusive ξενοδοχεία και τα οικονομικά δωμάτια για οικογένειες, αναζητήσαμε το πόσο μπορεί να κοστίζει μια κρουαζιέρα με τα παιδιά.

Τα ποσά που θα διαβάσετε ίσως σας φανούν απαγορευτικά, αλλά σκοπός του άρθρου είναι να ενημερώσει και όχι να προτείνει. Θυμηθείτε, επίσης, ότι στη διάρκεια της κρουαζιέρας το ταξίδι σας περιλαμβάνει τα πάντα – φαγητό, ποτό, εκδρομές, καθώς επίσης, ότι ξεπακετέρετε μόνο μία φορά, ενώ καταφέρνετε μέσα σε λίγες μέρες να επισκεφθείτε πολλά όμορφα μέρη.

7ήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο»

Η επταήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» σας καλεί να απολαύσετε τις διακοπές σας με φόντο τις ομορφιές του Αιγαίου. Επισκεφθείτε πέντε από τους πιο μαγευτικούς νησιωτικούς προορισμούς και εξερευνήστε την ιστορία και την κουλτούρα κάθε τόπου. Ξεκινήστε από τον Πειραιά και φτάστε μέχρι και το Κουσάντασι της Τουρκίας μέσα σε μόλις 7 ημέρες και με όλα όσα χρειάζεστε σε ένα πλοίο! Γνωρίστε την κοσμοπολίτικη Μύκονο, την ερωτική Μήλο, την ηλιόλουστη Σαντορίνη, το πολύβουο Ηράκλειο, αλλά και το παραθαλάσσιο Κουσάντασι απέναντι από τη Σάμο.

Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει όλα τα γεύματα της ημέρας, δωρεάν εκδρομές, αλλά και δραστηριότητες όπως γιόγκα, χορό, μουσικές βραδιές και πολλά ακόμη.

Βρήκαμε προσφορά στο navihellas.gr για τη συγκεκριμένη κρουαζιέρα με βάση την οποία η τιμή κατ’ άτομο (ενήλικα) ξεκινά από τα 320€.

Για τα παιδιά από 2 έως 12 ετών η εταιρεία που διοργανώνει την κρουαζιέρα χρεώνει 395€ το κάθε παιδί. Συνολικά -και με βάση την παραπάνω προσφορά- το πακέτο διακοπών μπορεί να αγγίζει τα 1142€ για μία οικογένεια με δύο ενήλικες και δύο παιδιά, αλλά η τιμή μπορεί να αλλάζει ανάλογα με την καμπίνα που θα διαλέξετε. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται λιμενικά έξοδα και φιλοδωρήματα, τα οποία ανέρχονται στα 259€ κατ’ άτομο για τους ενήλικες και για παιδιά – νέους άνω των 12 ετών, καθώς και η συμμετοχή στις προαιρετικές εκδρομές στα υπόλοιπα λιμάνια και τα προσωπικά έξοδα.

Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά στις 6 Αυγούστου το πρωί.

4ημέρη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου»

Μια σύντομη, αλλά πολύ όμορφη απόδραση με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά και με προσεγγίσεις στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, στο ιστορικό Κουσάντασι, στην όμορφη Πάτμο, στην χαλαρωτική Ρόδο, στην «πόρτα» της Κρήτης, το Ηράκλειο και τέλος στην ακαταμάχητη Σαντορίνη. Απολαύστε ένα ξέγνοιαστο 4ήμερο με τα παιδιά ταξιδεύοντας και πάλι στο πανέμορφο Αιγαίο.

Βρήκαμε προσφορά για τη συγκεκριμένη κρουαζιέρα στο cruisesnews.gr, η οποία ξεκινά από τα 308€ κατ’ άτομο -με το τελικό κόστος να εξαρτάται από τον τύπο καμπίνας και τον αριθμό των ενήλικων επιβατών. Παιδιά και νέοι έως 16 ετών ταξιδεύουν δωρεάν εφ’ όσον μοιράζονται την καμπίνα με τουλάχιστον δύο (2) ενήλικες. Η συνολική τιμή αγγίζει τα 616€ για δύο άτομα, αλλά σε αυτήν δεν περιλαμβάνονται τα λιμενικά έξοδα και φιλοδωρήματα τα οποία ανέρχονται στα 151€ κατ’ άτομο, καθώς και η συμμετοχή στις προαιρετικές εκδρομές στα υπόλοιπα λιμάνια και τα προσωπικά έξοδα.

Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά στις 20 Αυγούστου το πρωί.

3ημερη κρουαζιέρα Πειραιάς – Κέρκυρα – Κοτόρ – Βενετία

Μία 3ήμερη κρουαζιέρα με μοναδική αναχώρηση στις 11 Οκτωβρίου από το λιμάνι του Πειραιά, η οποία επισκέπτεται την Κέρκυρα που χαρακτηρίζεται από το έντονο βενετσιάνικο στοιχείο, το Κοτόρ στο Μαυροβούνιο, το οποίο είναι μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και την Βενετία με τα γραφικά κανάλια και τις γόνδολες της.

Στην κρουαζιέρα πέρα από πανέμορφες βόλτες στα υπέροχα μέρη που θα επισκεφθείτε σας παρέχονται όλα τα γεύματα της ημέρας και καθημερινή ψυχαγωγία μέσα στο πλοίο.

Για τη συγκεκριμένη κρουαζιέρα βρήκαμε προσφορά  στο pamekrouziera.gr η οποία ξεκινά από τα 219€ ανά άτομο, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών πληρώνουν €129 σε καμπίνα με 2 ενήλικες. Η τιμή με βάση τα παραπάνω ανέρχεται στα 696€, αλλά σε αυτήν δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια της επιστροφής από τη Βενετία προς την Αθήνα, οι εκδρομές, τα αναψυκτικά και τα τέλη υπηρεσιών, τα οποία πληρώνονται στο πλοίο (€10/βράδυ για κάθε άτομο άνω των 13 ετών και €5/βράδυ για κάθε παιδί από 2 έως 12 ετών).

Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά στις 11 Οκτωβρίου.

Στο συνολικό ρεπορτάζ μας συμπεριλάβαμε και την υψηλή (Αύγουστος), αλλα και τη χαμηλή (Οκτώβριος) περίοδο αναζήτησης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα. Για την καλύτερη και πιο ακριβή ενημέρωσή σας επικοινωνήστε με τις εταιρείες που διοργανώνουν τις κρουαζιέρες.