Λάρισα: Η κατάσταση της 13χρονης που έπεσε από μπαλκόνι – Ο Γολγοθάς της αποκατάστασης

Αγωνία για 14χρονη με κορωνοϊό: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο

H 13χρονη μαθήτρια που πριν μια εβδομάδα έπεσε στο κενό από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λάρισας όπου δίνει τον δικό της αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας της. Η νεαρή μαθήτρια βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας μετά την πτώση της, ενώ ο πατέρας της τρέχοντας να την προλάβει, έπεσε στις σκάλες και έσπασε το πόδι του.

Η τέντα έσωσε την 13χρονη που έπεσε από τον 3ο όροφο

Η μικρή που κατά την πτώση της έπεσε αρχικά στην τέντα του δευτέρου ορόφου που ουσιαστικά την έσωσε καθώς μειώθηκε η ορμή της καθόδου της προς το έδαφος, νοσηλεύεται εδώ στην παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγους.

Η 13χρονη φέρει κατάγματα πλευρών, λεκάνης και θλάση ήπατος και πνεύμονα. Η κατάστασή της σήμερα είναι σταθερή και βρίσκεται ακινητοποιημένη λόγω των καταγμάτων της. Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να νοσηλεύεται για αρκετό καιρό ακόμη, καθώς οι θλάσεις που φέρει σε συκώτι και πνεύμονα χρειάζονται χρόνο για να αντιμετωπισθούν, ειδικά η δεύτερη.

Διαβάστε επίσης:

Μην το χάσετε! Απολαύστε δωρεάν βόλτες με ηλεκτρικά ποδήλατα στις γειτονιές του Πειραιά

21οι Μαθητικοί Θεατρικοί Αγώνες «ακτίς ονείρου» – Οι μαθητές ανεβαίνουν στο σανίδι και παρουσιάζουν υπέροχες παραστάσεις

“Σκότωσε την κόρη μας μπροστά στο παιδί. Γλίτωσε το καημένο….” μπαμπάς της 39χρονης μητέρας – Σοκάρει ο πατέρας του δράστη (video)