Λαχταριστά δαχτυλιδάκια από 5 δημητριακά ολικής άλεσης και μέλι γίνονται το απολαυστικότερο πρωινό για τα παιδιά

Λαχταριστά δαχτυλιδάκια από 5 δημητριακά ολικής άλεσης και μέλι γίνονται το απολαυστικότερο πρωινό για τα παιδιά

Τα δημητριακά HONEY CHEERIOS® της Nestlé συμβάλλουν στην προστασία των μελισσών, στηρίζοντας για ακόμη μία χρονιά τη δράση του The Bee Camp! Επιπλέον, τα λαχταριστά δαχτυλιδάκια από 5 δημητριακά ολικής άλεσης και μέλι γίνονται το απολαυστικότερο πρωινό για τα παιδιά.

Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Και όταν αυτό αποτελείται από τα δημητριακά πρωινού HONEY CHEERIOS® της Nestlé, εμείς θα σου πούμε ότι αυτομάτως γίνεται και το νοστιμότερο.

Τα HONEY CHEERIOS είναι ιδανικά για ένα απολαυστικό και θρεπτικό πρωινό. Τα δαχτυλιδάκια από 5 δημητριακά ολικής άλεσης, φουρνίζονται για να αποκτήσουν την υπέροχη τραγανή υφή τους και στη συνέχεια καλύπτονται με μέλι. Τα HONEY CHEERIOS® αγαπούν τις μέλισσες, αφού σε αυτές οφείλουν την υπέροχη μελένια γεύση τους! Ήξερες ότι μία στις τρεις μπουκιές φαγητού προέρχεται από τις μέλισσες;

Αγάπη και προστασία για τισ μέλισσες

Όμως, ο πληθυσμός των μελισσών μειώνεται παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια, λόγω σημαντικών απειλών όπως είναι η κλιματική αλλαγή και η έλλειψη τροφής. Γι’ αυτό, τα HONEY CHEERIOS® συνεχίζουν και φέτος να στηρίζουν την δράση του The Bee Camp, του πρώτου οργανισμού στην Ελλάδα που ασχολείται με την προστασία των μελισσών και της βιοποικιλότητας.

Όπως αναφέρουν και οι εκπρόσωποι του The Bee Camp: «Σκοπός της Οργάνωσης The Bee Camp είναι να μεταφέρουμε το μήνυμα για την προστασία των μελισσών όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται και να προσκαλέσουμε τους πολίτες να αναλάβουν δράση. Αυτή η συνεργασία μας δίνει περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε προς τον σκοπό μας».

Δράσεις για τις μελισσούλες

Συνεισφέροντας στο έργο του The Bee Camp, τα HONEY CHEERIOS®, συμμετέχουν ενεργά στην ενημέρωση και την κινητοποίηση μικρών και μεγάλων για την προστασία των μελισσών.

Συγκεκριμένα, στηρίζουν τις δράσεις seed bombing του οργανισμού, μέσα από τις οποίες ενημερωνόμαστε για τη σημασία των μελισσών και δημιουργούμε seed bombs που έχουν σκοπό να πρασινίσουν τις γειτονιές μας.

Τα seed bombs, ή αλλιώς σποροβόμβες είναι μικρές μπάλες από πηλό και χώμα που περιέχουν σπόρους μελισσοκομικών φυτών, την αγαπημένη τροφή των μελισσών.

Παράλληλα διαδίδουμε το μήνυμα ότι ακόμη και οι μικρές καθημερινές πράξεις, που όλοι μπορούμε να κάνουμε, αρκούν για να βοηθήσουμε στην προστασία των μελισσών!

μπορεισ κι εσυ να βοηθησεις

Αν θες κι εσύ να δεις με ποιους τρόπους μπορείς να βοηθήσεις, μπες στο thebeecamp.com και μάθε περισσότερα!
Ας ενώσουμε και φέτος όλοι τις δυνάμεις μας για να συμβάλουμε στην προστασία των μελισσών και να κάνουμε την διαφορά μέσα από μικρές πράξεις, μαζί με τα δημητριακά πρωινού HONEY CHEERIOS® της Nestlé!

#HoneyCheeriosgr
#SaveABee

Διαβάστε επίσης

Ανανεώνουμε την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα των παιδιών με τα πιο στιλάτα και οικονομικά σετ!

Μην το χάσετε! Την Κυριακή 5 Ιουνίου κάντε οικογενειακώς βόλτα στο Μουσείο Ζωολογίας με ελεύθερη είσοδο

Η Μαριλένα με σύνδρομο Οκαμότο έτρεξε σε αγώνα δρόμου και παρέδωσε μαθήματα δύναμης