Λονδίνο: 13χρονος “έσβησε” από κορωνοϊό – Η τραγική ιστορία του

Ένα 13χρονο αγόρι χωρίς προφανή υποκείμενα προβλήματα υγείας έγινε το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτός είναι ο 13χρονος μαθητής

Πρόκειται για τον Ισμαήλ Μοχάμεντ Αμπντουλουαχάμπ από το Μπρίξτον του νοτίου Λονδίνου, ο οποίος κατέληξε τη Δευτέρα νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο King’s College. Ο Ισμαήλ είχε βρεθεί θετικός στον ιό στις 27 Μαρτίου και τέθηκε σε τεχνητό κώμα.

Ο 13χρονος πέθανε χωρίς να έχει στο πλευρό του τη μητέρα και τα έξι αδέλφια του, λόγω της μεταδοτικότητας του ιού, όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση το ισλαμικό Κολέγιο Μαντίνα, μέλος του διδακτικού προσωπικού του οποίου είναι η μεγαλύτερη αδελφή του. Ο πατέρας του είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, πεθάνει πρόσφατα από καρκίνο.

Το κολέγιο κάνει έρανο για τα έξοδα της κηδείας. Στόχος ήταν η συγκέντρωση 4.000 στερλινών και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο έρανος είχε συγκεντρώσει πάνω από 50.000 λίρες.

H ανακοίνωση του θανάτου του

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο ανέφερε: «Δυστυχώς ένα 13χρονο αγόρι που διαγνώστηκε θετικό στον COVID-19 κατέληξε και οι σκέψεις μας και τα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια αυτή την ώρα».