Μαρούσι: Ανήλικοι στρίμωξαν 14χρονους σε στενό και τους λήστεψαν

Μαρούσι: Ανήλικοι στρίμωξαν 14χρονους σε στενό και τους λήστεψαν

Η φράση “Αμερική γίναμε;”, μάλλον δεν απέχει πια πολύ από την πραγματικότητα στις γειτονιές της Αθήνας. Ένα άγριο περιστατικό σημειώθηκε, χθες, Τετάρτη,  λίγο πριν τις εννέα το βράδυ στο Μαρούσι με ανήλικους ληστές.

Ανήλικοι ληστές επιτέθηκαν σε παρέα 14χρονων μαθητών τους οποίους στρίμωξαν σε ενα στενό και τους άρπαξαν το χαρτζηλίκι και τα κινητά.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 20:40 όταν η παρέα των τεσσάρων 14χρονων μαθητών βρισκόταν στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Διονύσου, στο Μαρούσι, και μάλιστα στο κέντρο.

Τρόμος στο Μαρούσι

Ένας δρόμος στην «καρδιά» του Αμαρουσίου κοντά στον ηλεκτρικο σταθμό. Μόλις είχε φύγει και ο πέμπτος της παρέας, οταν ξαφνικά, πετάγεται μπροστά τους μια ομάδα 12- 13 ατόμων.

Οι δράστες, κυκλώνουν τα παιδιά και τους σπρώχνουν στην οδό Διονύσου όπου με απειλές τους ζητούν να τους δώσουν ο,τι είχαν πάνω τους. Οι μαθητές αδειάζουν τις τσέπες τους, δίνουν τα λιγοστά μετρητά και τα κινητά τους και οι δράστες μόλις τα πήραν έγιναν καπνός. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στην Αστυνομία τα θύματα οι ληστές ήταν 16-18 ετών.

Διαβάστε επίσης

“5 χρόνια πέρασαν από τότε που 4 αδερφάκια μπήκαν στο Παιδικό Χωριό SOS…Σήμερα επέστρεψαν στην οικογένειά τους”

Χαμόγελο του Παιδιού: Η 16χρονη Νεκταρία εξαφανίστηκε από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Οι μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας έμαθαν τα πάντα για το πολύτιμο έργο των πυροσβεστών