Μαθήτρια Λυκείου από την Πάτρα δίνει μάχη με τον κορωνοϊό – Τι δηλώνει ο πατέρας της

“Ήταν ό,τι χειρότερο περάσαμε σαν οικογένεια” είναι τα λόγια του κ. Δημήτρη Μόσχου, ενός πατέρα από την Πάτρα, ο οποίος μιλώντας νωρίτερα στο MEGA, περιέγραψε την αγωνία που βίωσαν, όταν η κόρη του, μαθήτρια Λυκείου, χρειάστηκε να νοσηλευτεί με πυρετό στο νοσοκομείο, λόγω κορωνοϊού.

Όπως ο ίδιος είπε, η κοπέλα “Ανέβασε πυρετό, πήγαμε στο νοσοκομείο, έκανε εισαγωγή σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και λίγες ημέρες μετά βγήκε από το νοσοκομείο και είμαστε στο σπίτι.” Παρόλο που τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος και η μικρότερη κόρη του βγήκαν αρνητικοί στο τεστ Covid-19, όλη η οιογένεια παραμένει ακόμα σε καραντίνα, μαζί με τη μεγαλύτερη κόρη.

Σήμερα η κοπέλα έχει περάσει τα χειρότερα και η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει πλέον ανησυχία. “Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση τώρα, πέρασαν τα δύσκολα. Αυτή δεν είναι και η καλύτερη κατάσταση για έναν γονιό” λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας της μαθήτριας.

Τονίζει δε: “Να μην υπάρχει πανικός και να υπάρχει εμπιστοσύνη στους γιατρούς”.

Μιλώντας στην εκπομπή και ο καθηγητής Δερμιτζάκης και σχολιάζοντας το γεγονός, ότι μία τόσο νεαρή κοπέλα χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ο ίδιος είπε: “αν υπάρχει μία πιθανότητα στις χίλιες από τα παιδιά που θα να νοσήσουν κάποιο να νοσηλευτεί, τότε στα 10.000 παιδιά που θα νοσήσουν τα 10 θα νοσηλευτούν -δεν είναι περίεργο.”