Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Το Τμ. Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή σπουδών

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς παρέχει σπουδές που εξασφαλίζουν γνώσεις, επαγγελματική κατάρτιση και επαγγελματικά δικαιώματα στους τομείς της Χρηματοοικονομικής, της Τραπεζικής, της Οικονομίας και της Λογιστικής.

Το Τμήμα χαίρει σημαντικής αναγνώρισης τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Διεθνές επίπεδο. Διαθέτει το μόνο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Ελλάδα που έχει πιστοποιηθεί από τον Διεθνή Επαγγελματικό Οργανισμό Πιστοποίησης CFA Institute, ενώ τον Μάρτιο του 2020 η ομάδα των φοιτητών μας που συμμετείχε στο CFA Society GREECE Research Challenge, έλαβε το πρώτο βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Πρόσφατα, το Τμήμα  έλαβε από το ICAEW, και προσφέρει στους φοιτητές του, απαλλαγές από 3 Papers των επαγγελματικών εξετάσεων Λογιστικής του Institute of Chartered Accountants of England and Wales (ICAEW). Το ICAEW βρίσκεται σε συνεργασία με το Ελληνικό Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών (ΣΟΕΛ) για την απόκτηση της ιδιότητας του ιδιότητα του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.

Όλα όσα έγιναν στο φετινό καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, το Τμήμα πραγματοποίησε καλωσόρισμα στους πρωοετείς του φοιτητές (εξ αποστάσεως).

Εκ μέρους των διδασκόντων και του γραμματειακού-διοικητικού προσωπικού του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς ο Πρόεδρος Καθηγητής Νικόλαος Κουρογένης συνεχάρει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες για την είσοδό τους στο χώρο της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και τους καλωσόρισε θερμά.

Δείτε το πλήρες κείμενο από το Καλωσόρισμα του Προέδρου:
https://bankfin.unipi.gr/2020/10/12/k-a-l-o-s-o-r-i-s-m-a-p-r-o-e-d-r-o-y/ 

Στους φοιτητές  μίλησε και ο Καθηγητής του Τμήματος και Διευθυντής του εργαστηρίου IFFR (https://iffr.gr/Καθηγητής Γεώργιος Σκιαδόπουλος. Πραγματοποίησε μια φιλική συζήτηση μαζί τους. Τους συμβούλεψε πως να φτιάξουν τη στρατηγική τους, συζήτησε μαζί τους συχνές ερωτήσεις, τους έδωσε συμβουλές, τους παρότρυνε να αξιοποιήσουν εμάς και τον χρόνο τους.

Ο Καθηγητής Γεώργιος Σκιαδόπουλος είπε στο ακροατήριό του ότι η εκπαίδευση είναι ένα σημαντικό ασανσέρ για να κινείται κάποιος ανάμεσα στα διάφορα κοινωνικά στρώματα και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία!