Αρχική Προτάσεις Αγοράς Μαζί μπορούμε καλύτερα…για περισσότερα παιδικά χαμόγελα!

Μαζί μπορούμε καλύτερα…για περισσότερα παιδικά χαμόγελα!

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, με κύριο στόχο την στήριξη των δράσεων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», φιλοξένησε πριν λίγες μέρες στις εγκαταστάσεις του στο Περιστέρι, το πασχαλινό bazaar του οργανισμού και χάρισε χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, καθώς και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, οι οποίοι τόνισαν τη σημασία της στήριξης των χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους που μας έχουν ανάγκη.

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, με όραμα «Μαζί κάνουμε & την κοινωνία καλύτερη», είναι υπερήφανος που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς βοηθά συνανθρώπους για να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter