Αρχική Νέα Με το παιδί στο γήπεδο: Δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Με το παιδί στο γήπεδο: Δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

H παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ κληρώνει δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός, για παιδιά προκειμένου να τα φέρει πιο κοντά στον αθλητισμό.

O ΟΠΑΠ, ενόψει της 24ης αγωνιστικής Euroleague, καλεί τα παιδιά να παρακολουθήσουν αγώνα μπάσκετ από δική τους, ξεχωριστή κερκίδα. Πρόκειται για τον αγώνα Παναθηναϊκός Superfoods- Ολυμπιακός στις 2 Μαρτίου, στις 9 μ.μ, στο ΟΑΚΑ, με τον οποίο εγκαινιάζεται η 24η αγωνιστική της Euroleague.

Τι είναι η Κερkida ΟΠΑΠ

Μέσω του προγράμματος "κερkidα ΟΠΑΠ", η εταιρεία ευελπιστεί να συμβάλλει στο να έρθουν παιδιά και νέοι πιο κοντά στον αθλητισμό.

Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής στο www.kerkidaopap.gr ώστε να μπουν στην κλήρωση για ένα από τα δωρεάν, διπλά εισιτήρια. Αν κληρωθείτε, θα σε ενημερωθείτε με email. Εν συνεχεία, τυπώνετε τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και είστε έτοιμοι μαζί με το παιδί για να βρεθείτε την κερkidα ΟΠΑΠ.

Τι ηλικία πρέπει να έχει το παιδί μου για να μπορεί να συμμετάσχει στην Κερkidα ΟΠΑΠ;

Στην Κερkidα ΟΠΑΠ μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών.

Πρέπει το παιδί να συνοδεύεται αποκλειστικά από τους γονείς ή τους συγγενείς του;

Αυτό δεν είναι απαραίτητο. Το κάθε παιδί μπορεί να συμμετάσχει με τη συνοδεία του ενήλικα που έχει δηλωθεί μαζί του στην κλήρωση.

Πόσες φορές μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μία φορά για κάθε αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας στον οποίο πραγματοποιείται Κερkidα ΟΠΑΠ. Το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.