Μετά την Αγάπη μας η νούμερο 1 υποχρέωσή μας ως γονείς θα είναι πάντα η Υγεία του παιδιού μας

Όσο πολυάσχολοι κι αν είμαστε, όσες υποχρεώσεις κι αν έχουμε, τα παιδιά μας έρχονται πάντα πρώτα στη λίστα την προτεραιοτήτων μας και γι’αυτά θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, ώστε η ζωή τους να είναι ασφαλής και γεμάτη αγάπη.

Αν υπάρχει κάτι που μας δίδαξε η πανδημία τον τελευταίο χρόνο είναι η αξία της Υγείας των αγαπημένων μας, αλλά και ο πρωταρχικός ρόλος της πρόληψης, ώστε να αποφύγουμε το πολύτιμο αυτό αγαθό να κινδυνεύσει. Η σκέψη, λοιπόν, ότι το παιδί μας μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστεί ιατρική περίθαλψη, θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα αίσθημα ασφάλειας, ότι έχουμε φροντίσει γι’αυτό.

Η ασφαλιστική σύμβουλος κ. Μαρία Σεβαστάκη (*) εξηγεί, ότι με την ιδιωτική ασφάλιση υγείας του παιδιού μας θα είμαστε σε θέση να φροντίσουμε την υγεία του με τον καλύτερο τρόπο, αφού επιλέγοντας το κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα αυτή μπορεί να μας προσφέρει:

  • 100% κάλυψη σε όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία Ελλάδα κ εξωτερικό
  • 100% κάλυψη για απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις (και για covid)
  • ειδική γνωμάτευση απο το Best Doctors Forum (οι καλύτεροι γιατροί ανά ειδικότητα στον κόσμο)
  • ειδικό επίδομα σε δημόσιο νοσοκομείο (και για covid)
  • κάλυψη εξόδων συγγενούς Ελλάδα κ εξωτερικό
  • med app εφαρμογή για εξ αποστάσεως έλεγχο συμπτωμάτων υγείας (ΜediOn)
  • απεριόριστη υγειονομική μεταφορά παγκόσμια με ιδιόκτητα μέσα
  • εκπτώσεις σε οικογενειακά πακέτα έως 30%
  • ευελιξία αλλαγών σε καλύψεις οποτεδήποτε

Το αποτέλεσμα; Νιώθουμε ασφαλείς στα καλύτερα «χέρια» με τους καλύτερους ειδικούς και με προγράμματα υγείας που ξεκινούν από 20€/μήνα.

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να ασφαλίσω το παιδί μου;

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη… «όσο νωρίτερα γίνεται!». Έτσι θα μπορέσει να εξασφαλίσει κάποιος τη μέγιστη κάλυψη, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς περαιτέρω αναμονές και χωρίς επασφάλιστρα. Όσο αυξάνεται η ηλικία και μαζί τα προβλήματα υγείας, τόσο δυσκολότερη γίνεται η ασφάλιση, ενώ πάντα διατρέχουμε τον κίνδυνο καθώς μεγαλώνουμε να συμβεί κάτι που δεν θα μας επιτρέπει να ασφαλιστούμε από εκείνη τη στιγμή και μετά.

Γιατί να κάνω ιδιωτική ασφάλεια αφού καλυπτόμαστε οικογενειακώς από το δημόσιο σύστημα υγείας;

Η ιδιωτική ασφάλεια υγείας λειτουργεί και χωριστά αλλά και συμπληρωματικά με τη δημόσια ασφάλιση της υγείας, καθώς συμπληρώνει τις παροχές του κοινωνικού ταμείου.

Η ιδιωτική ασφάλεια δίνει τη δυνατότητα για ταχύτερη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας.

Η χρήση του Δημόσιου Φορέα ασφάλισης σε συνδυασμό με τη χρήση της ιδιωτικής ασφάλισης είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να εξασφαλίσετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους.

Απαντήσεις σε περισσότερα ερωτήματα θα βρείτε στο κανάλι της κ. Σεβαστάκη στο YouTube.

(*) Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση του δικού σας παιδιού επικοινωνήστε με την ασφαλιστικό σύμβουλο κ. Σεβαστάκη Μαρία στο τηλ. 6983908550.