Αρχική Infokids Συνταγές Μέχρι σήμερα καθαρίζαμε το σκόρδο εντελώς λάθος: Δείτε πώς να το κάνετε σωστά! (video)

Μέχρι σήμερα καθαρίζαμε το σκόρδο εντελώς λάθος: Δείτε πώς να το κάνετε σωστά! (video)

Το σκόρδο αποτελεί βασικό συστατικό στις περισσότερες ελληνικές συνταγές, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται και ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα. Όσοι από εσάς το χρησιμοποιείτε στη μαγειρική σας, ωστόσο, θα συμφωνήσετε, ότι το να το καθαρίσετε δεν είναι και η πιο απλή υπόθεση, ενώ κατά την προσπάθειά σας αυτή, στα δάχτυλά σας «κολλάει» για ώρες η ενοχλητική μυρωδιά του.

Ωστόσο, το βίντεο που «ανέβασε» πριν από λίγες ώρες στο Twitter η Valentina Pestilene, κάνει σήμερα τον γύρο του κόσμου, καθώς μέσω αυτού προτείνει μια αφάνταστα εύκολη και γρήγορη τεχνική!

Όπως η ίδια γράφει πάνω από το βίντεο: «Ως κάποια που μαγειρεύει πολύ κορεάτικο φαγητό, σας υπογράφω ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος για να καθαρίζετε το σκόρδο». Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.