Μικροί ραλίστες εν δράσει!

IMG_0674Είστε αγορομάνα και θέλετε να κάνετε μια κατασκευή – έκπληξη για τον λιλιπούτειο πρίγκηπα σας; Τι θα λέγατε να του φτιάχνατε το πρώτο αυτοκίνητο που θα μπορεί να μπαίνει μέσα και να παίζει με τις ώρες σε όποιο δωματιο του σπιτιού του αρέσει; Τότε έχουμε για εσάς την ιδανική κατασκευή. Με μόλις 5 υλικά και μπόλικη διάθεση για δημιουργία θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε το κουτί από τις αγαπημένες μας πάνες Pampers σε ενα μίνι αυτοκίνητο αριστούργημα. Επειδή και εμείς είμαστε τηςλογικής δεν πετάμε τίποτα, κάναμεε μια αντίστοιχη κατασκευή για τα δικά μας οπότε είμαστε απόλυτα σίγουρη για την επιτυχία του εγχειρήματος. Σηκώστε τα μανίκια, ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες μας και σε χρόνο dt θα έχετε ένα απίθανο καρτ από τα χεράκια σας.

Τι θα χρειαστούμε:

1 κοπίδι ή ψαλίδι

κολλητική ταινία

5 χαρτονένια πιατάκια μιας χρήσης

μη τοξικά χρώματα

κόλλα

ένα κουτί Pampers

Τι πρέπει να κάνουμε:

Παίρνουμε το κουτί των Pampers και αρχικά το σφραγίζουμε με κολλητική ταινία. Με το κοπίδι κόβουμε  ένα ημικύκλιο σε κάθε πλευρά του κουτιού για να κάνουμε τις πόρτες, όπως δείχνει και η φωτογραφία .

IMG_0662

Αφού το κόψαμε προσεκτικά σύμφωνα με την φωτογραφία, το βάφουμε στα χρώματα της αρεσκείας μας και το αφήνουμε στην άκρη για να στεγνώσει καλά. Όσο ο σκελετός στεγνώνει, παιρνουμε τα χαρτονένια πιατάκια μιας χρήσης και τα ζωγραφίζουμε όπως μας αρέσουν για να φτιάξουμε τις ρόδες.

IMG_0664

Αφού το αμάξι στέγνωσε, παίρνετε την κόλλα και κολλάτε στις 2 πλαινές πλευρές του σκελετού από δύο χαρτονένια πιατάκια για να έχουμε τις ρόδες. Το πέμπτο θα  το κολλήσσουμε στο μπροστά σημείο, βλέπε τη φωτογραφία, έχοντας το προηγούμενως κόψει με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζει τιμόνι.

IMG_0669

Φωνάξτε το μικρό ραλλίστα και αφήστε τον να μπει μέσα στο ολοκαίνουργιο DIY απόκτημά του και να απολαύσει το παιχνίδι του!

IMG_0689