Μην αφήνετε τις χριστουγεννιάτικες στιγμές σας στη μνήμη του κινήτου σας – Εκτυπώστε τις εύκολα και στη στιγμή!

Μην αφήνετε τις χριστουγεννιάτικες στιγμές σας στη μνήμη του κινήτου σας – Εκτυπώστε τις εύκολα και στη στιγμή!

Η εορταστική περίοδος κοντοζυγώνει και ιδίως αυτές τις μέρες τα φωτογραφικά κλικ παίρνουν φωτιά με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας που φωτίζουν με τα χαμόγελά τους κάθε φωτογραφία.

Πόσες εικόνες όμως έχετε ξεχασμένες στη μνήμη του smartphone σας και δεν τις εκτυπώσατε ποτέ;  Πόσες φορές θελήσατε να έχετε άμεσα εκτυπωμένη μία φωτογραφία είτε για να τη στολίσετε είτε για να τη στείλετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα; Πόσες φωτογραφίες με τα μικρά τους εγγόνια σας έχουν ζητήσει οι παππούδες και οι γιαγιάδες;

Σίγουρα η απάντηση είναι “πολλές”. Παρ’ όλα αυτά στο πρόβλημα αυτό υπάρχει λύση και το όνομα αυτής είναι instax Link WIDE.

Από την οθόνη του κινητού στα χέρια σας μέσα σε 90 δευτερόλεπτα

Μην αφήνετε τις χριστουγεννιάτικες στιγμές σας στη μνήμη του κινήτου σας – Εκτυπώστε τις εύκολα και στη στιγμή!

Ο instax Link WIDE είναι ένας εκτυπωτής Bluetooth για smartphone που χρησιμοποιεί στιγμιαίο φιλμ για τη δημιουργία φωτογραφιών. To βάρος του είναι 340 γραμμάρια, έχει διαστάσεις 139×127.5×33.7 χιλιοστά, πράγμα που σημαίνει πως σίγουρα χωράει στις μεγάλες «μαμαδίσιες» τσάντες, και είναι διαθέσιμος σε λευκό χρώμα ή γκρι μόκα, για να ταιριάζει με το στυλ σας.

Αν δεν είστε τεχνολογικός γκουρού, μην θεωρήσετε πως δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εν λόγω gadget, καθώς οι κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να δείτε τα δημιουργήματά σας εκτυπωμένα είναι λίγες και απλές.

  • Κατεβάζετε στο smartphone σας την εφαρμογή Link WIDE της Fujifilm, που είναι διαθέσιμη και για κινητά Android και iOS
  • Συνδέετε το κινητό σας με τον instax Link WIDE μέσω Bluetooth
  • Επιλέγετε τη φωτογραφία που θέλετε να εκτυπώσετε μέσω της εφαρμογής
  • Σε 90 δευτερόλεπτα την έχετε στα χέρια σας!

Τα πλεονεκτήματα του instax Link WIDE δεν σταματούν στη στιγμιαία εκτύπωση

Οι φωτογραφίες των παιδιών σας φαίνονται πάντα ωραίες, ειδικά αν περιλαμβάνουν αγιοβασιλιάτικα σκουφιά, χριστουγεννιάτικα δέντρα και λαμπιόνια που κάνουν τα πρόσωπα τους ακόμα πιο λαμπερά. Ωστόσο, μία μικρή επεξεργασία ίσως να τις κάνει ακόμα καλύτερες. Κι αν δεν έχετε ιδέα από τα αντίστοιχα προγράμματα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί η εύχρηστη εφαρμογή της Fujifilm παρέχει το εργαλείο της περικοπής, περίπου 30 φίλτρα, δυνατότητες κολάζ, προσθήκη κειμένου στην εκτυπωμένη εικόνα, καθώς και stickers και templates με περιγράμματα.

Γίνεται κατανοητό πως αν μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, stickers και ευχάριστα περιγράμματα, η φωτογραφία σας την ίδια στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε ευχετήρια κάρτα και τι καλύτερο από το να στείλετε τέτοιου είδους χριστουγεννιάτικες κάρτες στους οικείους σας;

Επίσης, σίγουρα τις στιγμές των αεικίνητων βλασταριών σας δεν τις έχετε απαθανατίσει μόνο σε φωτογραφίες, αλλά και σε βίντεο. Ωστόσο, μέσα από αυτά τα βίντεο, θα θέλατε να έχετε ως εικόνες συγκεκριμένες αστείες στιγμές! Και αυτό γίνεται, καθώς η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα καρέ μέσα σε ένα βίντεο και να το εκτυπώσετε.

Η πιο μεγάλη έκπληξη όμως είναι πως η Fujifilm κατάφερε να δώσει και ήχο στις εικόνες σας!

 

Πώς; Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέσετε QR Code στην εικόνα, και μόλις κάποιος το σαρώσει με το κινητό του, μπορεί να ακούσει κάποιο ηχογραφημένο μήνυμα, όπως παιδικά γέλια, να διαβάσει κρυφά μηνύματα, π.χ. τα μυστικά που θέλουν να πουν τα πιτσιρίκια στους νονούς τους!

Μπορεί ακόμα να οδηγηθεί σε κάποιον ιστότοπο για να βρει για παράδειγμα εύκολα τη συνταγή για το φαγητό που μόλις φωτογράφισε ο αγαπημένος του ανηψιός-α, ή να δει το tag με την τοποθεσία που τραβήχτηκε η εν λόγω φωτογραφία, ούτως ώστε να μην ξεχάσει ποτέ πού ήταν το παιδί του τόσο χαρούμενο.

Μην ξεχνάτε πως με τον instax Link WIDE υπάρχει χώρος στη φωτογραφία για όλους, αφού η αγαπημένη σας στιγμή εκτυπώνεται σε Wide film (86mm x 108mm) και όσες φορές θέλετε για να χαρίσετε από μια σε όσους θέλετε!

Για το τέλος αφήσαμε λίγα ακόμα τεχνικά χαρακτηριστικά που θεωρούμε πως είναι απαραίτητο να γνωρίζετε, πριν προβείτε στην αγορά. Ο instax Link WIDE  φορτίζει μέσω USB μέσα σε 80 με 120 λεπτά (o χρόνος φόρτισης εξαρτάται από τη θερμοκρασία και το υπόλοιπο επίπεδο μπαταρίας).

Η κάθε φόρτιση υποστηρίζει περίπου 100 εκτυπώσεις! Μπορεί να εκτυπώσει από αρχεία εικόνας JPEG, PNG, HEIF, DNG, μεγέθους 800 × 1260 dot, σε ανάλυση εκτύπωσης 12.5 dots/mm (318 dpi, 80 μm dot pitch) με 256 επίπεδα ανά χρώμα (RGB).

Powered by Fujifilm Hellas

 

Για να ενημερώνεστε για τα νέα προιόντα της Fujifilm ακολουθήστε τα social media της εταιρείας στο

@fujifilmhellas

και στο

https://www.facebook.com/Fujifilm.gr/

και συντονιστείτε στο επίσημο κανάλι στο YouTube.

 

 

fujifilm.gr

Ηχούς 1 & Αγ. Αναργύρων Π. Φάληρο

2109404100

fujifilm@fujifilm.gr