Μιχαηλίδου: Κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού – H καινοτομία που θα εφαρμοστεί από τη νέα σχολική χρονιά 

Την εξασφάλιση της χρηματοδότησης των vouchers για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ, για τέταρτη ευρωπαϊκή προγραμματική περίοδο, ανακοίνωσε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

H καινοτομία που θα εφαρμοστεί από τη νέα σχολική χρονιά

Όπως τόνισε η Υφυπουργός, πλέον ωφελούμενα είναι τα ίδια τα παιδιά, τα οποία σε συνδυασμό με το πρόγραμμα Κυψέλη, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση όχι μόνο σε έναν βρεφονηπιακό σταθμό, αλλά σε έναν βρεφονηπιακό σταθμό που θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να αναπτύξουν στον μέγιστο βαθμό όλες τις δεξιότητές τους.

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε ότι «καταπολεμούμε την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Με ενεργητικές κοινωνικές πολιτικές. εξασφαλίζουμε σε όλα τα παιδιά, τους εφήβους και τους συμπολίτες μας με αναπηρία, ισότιμη αφετηρία για τη ζωή και ισότιμες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας. Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω».

Διαβάστε επίσης:

Υπ. Παιδείας: Πάνω από 8.500 νέοι διορισμοί σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Εγκαινιάστηκε η Ψυχιατρική Κλινική Εφήβων «Ιωάννης Αγγελικούσης» του Νοσοκομείου Νίκαιας – Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα»

Τα νεότερα για την 2χρονη που νοσηλεύεται με συμπτώματα ηπατικής εγκεφαλοπάθειας – O πυρετός και οι αυξημένοι δείκτες