Αρχική InfoTeens Νέα MTV The Dedicators - powered by Milko

MTV The Dedicators - powered by Milko

To MTV και το milko σου δίνουν τη δυνατότητα να τα πεις όπως ποτέ ξανά! On camera! Οι MTV The Dedicators έχουν fun, έχουν feelings, λένε αυτό που θέλουν, όπως το θέλουν, σε αυτούς που θέλουν και το κυριότερο; Με το τραγούδι που θέλουν! Άσε τα πολλά λόγια, σκέψου το τραγούδι που εκφράζει καλύτερα αυτό που νιώθεις… πες μας το γιατί on camera και γίνε ένας MTV Dedicator.

3 απλά βήματα σε κάνουν έναν από τους MTV The Dedicators:

Βήμα 1ο: Εντόπισε το booth των MTV Dedicators μέσα από το μέσα από το ειδικό site το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα...

Βήμα 2ο: Έλα με το ταίρι σου, χωρίς το ταίρι σου, με την κολλητή σου, με τον μπαμπά σου, με το σκύλο σου, έλα όπως είσαι στο Athens Metro Mall (ακριβώς μπροστά από τη στάση μετρό Αγ. Δημήτριος), 10 - 17 Ιουνίου (18:00-22:00 τις καθημερινές και 12:00- 16:00 & 18:00-22:00 το Σαββατοκύριακο), μπες μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο booth χτύπα ένα milko και μην σκέφτεσαι τίποτα!

Βήμα 3ο:
Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να αυτοσχεδιάσει! Οι καλύτερες, πιο παράξενες, ευφάνταστες, cool, κουλές αφιερώσεις θα παίξουν στον αέρα του MTV πριν από το video clip που έχει αφιερωθεί!

Το milko και το MTV παίζουν δυνατά στο ρυθμό της μουσικής… Ψηλά το Κεφάλι!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mtvgreece.gr/dedicators/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.