“Να ανοίξουν τα σχολεία”: Η Ν. Κεραμέως ανάρτησε το γράμμα μιας μικρής μαθήτριας στον Άη Βασίλη

«Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, φέτος τα Χριστούγεννα θα ήθελα να σου ζητήσω ένα μόνο δώρο: Να ανοίξουν τα σχολεία», έγραψε η μικρή Βαλεντίνη, μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου στον Άλιμο, στο γράμμα που έστειλε στον Άγιο Βασίλη, το οποίο έφτασε στα χέρια της υπ. Παιδείας που δεν δίστασε να το αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας έτσι πως έχει εικόνα της επιθυμίας όλων των παιδιών.

Γεγονός είναι -οι περισσότεροι που έχετε παιδιά, τα οποία είναι μαθητές θα συμφωνείτε- πως τα παιδιά μας έχουν κουραστεί τρομερά από την τηλεκπαίδευση, η οποία -κακά τα ψέματα- σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με την δια ζώσης διδασκαλία. Έτσι, ακόμα και οι μαθητές που πριν λιγό καίρο χαίρονταν με τα κλειστά σχολεία, πλέον έχουν φτάσει στο σημείο να προτιμούν να επιστρέψουν σε αυτά, έστω και φορώντας μάσκες.

Θα επιστρέψουν, όμως; Και πότε;

Σχολιάζοντας την ζωγραφιά και το γράμμα της Βαλεντίνης η κ. Κεραμέως έγραψε: “Δείτε αυτήν την υπέροχη Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Βαλεντίνης από Δημοτικό Σχολείο στον Άλιμο! Βαλεντίνη, σε διαβεβαιώνω ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να ανοίξουμε τα σχολεία μας το γρηγορότερο! Καλές γιορτές με υγεία!”