Νεογέννητο μωρό στην οικογένεια; Αυτό είναι το πιο όμορφο και πρακτικό δώρο!

Η πρώτη εγκυμοσύνη χαρακτηρίζεται από όλα εκείνα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βιώνει μια γυναίκα εν αναμονή του μωρού της. Εννέα μήνες γεμάτοι χαρά, προσμονή, ανυπομονησία και νέες εμπειρίες, που πάντα όμως συνοδεύονται από αγωνίες και άγχη. Την πρώτη σου εγκυμοσύνη δεν μπορείς πάντοτε να την απολαύσεις, απαλλαγμένη τελείως από ανησυχίες, σε αντίθεση με την πρώτη εγκυμοσύνη της κολλητής σου που ζεις ξανά όλη την εμπειρία από τη θέση του παρατηρητή αυτή τη φορά.

Αυτό τουλάχιστον συνέβη σε μένα τους τελευταίους μήνες, που βίωσα ξανά τα ίδια εκείνα άγχη της πιο μαγικής κατά τα άλλα περιόδου της ζωής μου πριν από τον ερχομό του μικρού μου. Αυτή τη φορά στο πλευρό της κολλητής μου φίλης που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης, με την ίδια λαχτάρα και συγκίνηση, αλλά πλέον πιο χαλαρή και με περισσότερες γνώσεις για να της δώσω όποτε χρειαστεί.

Καθ’ ότι άκρως οργανωτική εκ φύσεως, πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησα την αναζήτηση για το πρώτο δώρο της μικρούλας. Μέχρι και οι βρεφικές αγορές για το νεογέννητο της φίλης σου γίνονται πάντα με την ίδια ιεροτελεστία, όπως θα γίνονταν για το δικό σου, αλλά χωρίς την κοιλιά στο στόμα! Το πρώτο δώρο του νεογέννητου έχει ξεχωριστή σημασία για εμένα, είναι ο τρόπος να το καλωσορίσεις στη ζωή και να γιορτάσεις τον ερχομό του!

Ευτυχώς, όταν πρόκειται για τα “πρώτα δώρα” δεν δυσκολεύομαι καθόλου, μιας και η μητέρα μου φρόντισε γι’ αυτό κατά τη διάρκεια της δικής μου εγκυμοσύνης, με το δικό της αξέχαστο δώρο που έκανε στο πρώτο εγγόνι της. Ανάμεσα λοιπόν σε όλα όσα πήρα από τη μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια, είναι και η αγάπη μου για τα λευκά είδη Nef-Nef Homeware. Ακόμα θυμάμαι το ονειρεμένο γαλάζιο σετ για την κούνια του μικρού που είχε φέρει στο σπίτι λίγες εβδομάδες πριν γεννήσω! Η αντοχή του στα συχνά πλυσίματα, τα φιλικά για το δέρμα του μωρού υφάσματα – κάτι στο οποίο είχα δώσει μεγάλη έμφαση πριν ακόμα γεννηθεί το μωρό – και το υπέροχο σχέδιο που ήρθε και έδεσε τέλεια με τη διακόσμηση του δωματίου, με έκαναν να τα αγαπήσω από την πρώτη στιγμή!

Συνεχίζοντας την παράδοση της μητέρας μου, η επιλογή μου δεν θα μπορούσε να μη φέρει την υπογραφή της Nef-Nef Homeware. Μάλιστα, όταν ανακάλυψα την ολοκαίνουργια σειρά Disney δεν υπήρχε πλέον καμία αμφιβολία ότι είχα βρει το τέλειο δώρο για το μωρό της κολλητής μου! Ανάμεσα σε αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων και ύστερα από ένα τεράστιο δίλημμα, διάλεξα τελικά το σετ σεντόνια με τη Minnie Mouse για να τυλίξει με απαλότητα τις πρώτες στιγμές της μικρής στο νέο της περιβάλλον! Ένα δώρο που είμαι σίγουρη από την εμπειρία μου ότι θα ευχαριστηθούν πολύ μαμά και κόρη, ένα δώρο διαχρονικό, άριστης ποιότητας, που περνά από γενιά σε γενιά μαζί με τις υπόλοιπες συμβουλές που φρόντισα να δώσω στη φίλη μου για τη μητρότητα!

Και μπορεί ο γιος μου να μην είναι πλέον μωρό, αλλά η Nef-Nef Homeware έχει φροντίσει και για τα μεγαλύτερα παιδιά, μετατρέποντας τα δωμάτιά τους σε σκηνικό από την αγαπημένη τους ταινία κινουμένων σχεδίων! Διαλέγοντας το δώρο της μικρής, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο φοβερό σετ σεντόνια με τους αγαπημένους ήρωες του γιου μου από την ταινία Cars της Disney! Μια έκρηξη λαμπερών χρωμάτων, κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι, που θα χαρίσουν τα πιο διασκεδαστικά όνειρα στο μικρό μου!