Νοσοκομείο Σερρών: Το γκράφιτι με τα παιδικά μάτια που στέλνει μήνυμα ελπίδας είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα

Η αισιόδοξη φωτογραφία της ημέρας μας έρχεται από τις Σέρρες καθώς στο Νοσοκομείο της πόλης δεσπόζει τις τελευταίες μέρες ένα υπέροχο φωτεινό γκράφιτι με δυο τεράστια φωτεινά λαμπερά παιδικά μάτια που στέλνουν μήνυμα ελπίδας, δύναμης και κουράγιου στους ασθενείς ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα αναρρώσουν.

Ο Σερραίος καλλιτέχνης Χριστόφορος Μελλίδης που υλοποίησε την υπέροχη αυτή τοιχογραφία, με την εικαστική του παρέμβαση θέλησε να αποτυπώσει το δικό του “ευχαριστώ” στους υγειονομικούς που υπερβάλλουν εαυτόν για να ανταποκριθούν στο ρόλο τους που λόγω πανδημίας του έχει φέρει στην πρώτη γραμμή κρούσης.

«Είναι μια προσφορά στους ανθρώπους που υπηρετών την υγεία ,μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά τους ειδικά αυτή την περίοδο» δηλώνει στην ΕΡΤ Σερρών ο κ. Μελλίδης εξηγώντας πως το θέμα επιλέχθηκε «επειδή το τελευταίο διάστημα βλέπουμε – λόγω της μάσκας- μόνο τα μάτια των ανθρώπων, θέλω να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από τα μάτια ενός παιδιού που κοιτά το μέλλον» είπε χαρακτηριστικά.