Ο 11χρονος Γιώργος έδωσε 65 ευρώ για να στηρίξει τη δημιουργία του πρώτου ελληνικού υπεραυτοκινήτου

Ο 11χρονος Γιώργος είναι ένα παιδί που αγαπά τα αυτοκίνητα και τα καλοκαίρια δουλεύει μαζί με τον μπαμπά στο φανοποιείο της οικογένειας. Πριν λίγες μέρες, ο μικρός αποφάσισε να δώσει 65 ευρώ το χαρτζιλίκι του για να στηρίξει την προσπάθεια του Σπύρου Πανόπουλου να φτιάξει το ελληνικό HyperCar με την ονομασία CHAOS.

Πρόκειται για μια νέα γενιά αυτοκινήτου που  μπορεί να σπάσει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας ξεπερνώντας τα 500 χλμ/ώρα, ενώ την ίδια ώρα η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα να επιτυγχάνεται σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα.

Ο μικρός παρακολουθεί φανατικά το εγχείρημα του Σπύρου Πανόπουλου και θέλησε να κάνει τη δική του προσφορά ώστε να επιτευχθεί το φιλόδοξο σχέδιο.

Η επιστολή που έγραψε ο 11χρονος Γιώργος

«Αγαπητέ κ. Πανόπουλε

Ονομάζομαι Γιώργος Τ. Είμαι 11 χρονών και δουλεύω στην Auto… στο Ηράκλειο Κρήτης. Παρακολουθώ τα βίντεο και τις συνεντεύξεις που δίνετε, σας θαυμάζω πολύ και θα ήθελα να σας γνωρίζω από κοντά. Στην εταιρεία που δουλεύω τα καλοκαίρια παίρνω μισθό 3 ευρώ την ημέρα. Στον κουμπαρά μου έχω μαζέψει 65 ευρώ και σας τα στέλνω για να σας βοηθήσω στο να φτιάξετε πιο γρήγορα το νέο υπεραυτοκίνητο.
Σας έχω πρότυπο και θα ήθελα κι εγώ να πετύχω το όνειρό μου και να καταφέρω να γίνω ένας φανοποιός αυτοκινήτων».

Σε σημερινές δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Σπύρος Πανόπουλος αναφέρθηκε στην προσφορά του 11χρονου και μίλησε για το φιλόδοξο εγχείρημά του  «Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα. Με συγκίνησε ιδιαίτερα η κίνηση του μικρού μας φίλου από την Κρήτη. Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε όλοι εμείς τέτοια κίνητρα στα παιδιά. Με την πρώτη ευκαιρία θα συναντηθούμε και να είναι σίγουρος πως θα είναι από τους πρώτους που θα κάνουμε μαζί βόλτα με το αυτοκίνητο.».

Προς το παρόν ο Σπύρος, έκανε μία αφιέρωση γράφοντας με μαρκαδόρο (!) το όνομα του Γιώργου πάνω στο CHAOS.