Ο 8χρονος Μηνάς πάσχει από σάρκωμα κοιλίας και για να ζήσει χρειάζεται τη βοήθειά μας

O αγαπημένος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Γιάννης Σερβετάς, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα παιδιά και το απέδειξε για ακόμη μια φορά δημοσιεύοντας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την έκκληση για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον 8χρονο Μηνά που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.  Ο 8χρονος Μηνάς πάσχει από σάρκωμα κοιλίας αγνώστου ταυτότητας, έχει υποβληθεί μέχρι σήμερα σε 16 χημειοθεραπείες και χρειάζεται μια ακόμη εγχείρηση που θα λάβει χώρα στις 24 Οκτωβρίου.

Δείτε το κείμενο της έκκλησης

Ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα ντου να βοηθήσουμε το Μηνά, για να ξαναβγούν οι όμορφες μπούκλες στο κεφάλι του. Γιούρια όπως μπορεί ο καθένας, έστω και με μία κοινοποίηση.

Διαβάστε το ιστορικό της περιπέτειας του παιδιού:

Από ομάδα Ελλήνων γιατρών σε Νοσοκομείο στην Αθήνα, θα χειρουργηθεί στις 24 Οκτωβρίου, ο 8χρονος Μηνάς από το Εμπόριο Εορδαίας. Το παιδί που πάσχει από σάρκωμα κοιλίας αγνώστου ταυτότητας, έχει κάνει μέχρι σήμερα 16 χημειοθεραπείες και όπως ανέφερε η μητέρα του Νένα Κωτσίδου, «η εγχείρηση είναι πλέον δυνατή, αφού μίκρυνε αρκετά ο όγκος και υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας». «Θα αφαιρεθεί όλος ο όγκος και εάν όλα πάνε καλά στην επέμβαση, ο μικρός Μηνάς θα γίνει καλά» σημείωσε η μητέρα του παιδιού, προσθέτοντας ότι «θα σταλεί και ένα κομμάτι του όγκου στην Γερμανία για βιοψία ,ώστε να γίνουν κάποιες επιπλέον θεραπείες που χρειάζονται». Η ίδια, αφού ευχαρίστησε όλους όσους την έχουν βοηθήσει έως τώρα , δήλωσε ότι «υπάρχει προσπάθεια να καλυφθούν όλα τα έξοδα που θα χρειασθεί να γίνουν τις επόμενες ημέρες και για την μετάβαση και διαμονή της στην Αθήνα, ώστε να προετοιμαστεί το παιδί για το χειρουργείο».

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Γίνεται έκκληση για την οικονομική στήριξη από τις αρχές , τους φορείς και τους κατοίκους της περιοχής και όσοι θέλουν να καταθέσουν την δική τους συμμετοχή, μπορούν να συνεισφέρουν στον αριθμό λογαριασμού που έχει ανοιχθεί στην Εθνική Τράπεζα για τον μικρό Μηνά και είναι 449/004886-00, με δικαιούχο την Κωτσίδου Παρθένα -Γεώργιος.

IBAN: GR06 0110 4490 0000 4490 0488 600

ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ- BIC: ETHNGRAA

Την ίδια έκκληση απήυθυνε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσω του Instagram του δημοσιεύοντας το κάτωθι: