Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μεγαλώνει μόνος του τον γιο του στη Ναύπακτο και το απολαμβάνει!

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μεγαλώνει μόνος του τον γιο του στη Ναύπακτο και το απολαμβάνει!

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς εδώ και καιρό αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα και να ζήσει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ναύπακτο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή το Πρωινό στον ΑΝΤ1,  μεγαλώνει μόνος του τον 5 ετών γιο του Θανάση από τον γάμο του με την δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου.

Η απόφαση να μεγαλώσει τον γιο του στη Ναύπακτο και η νέα ζωή μακριά από την Αθήνα

«Ζω μόνιμα στην πατρίδα μου τη Ναύπακτο. Ήταν το πιο εύκολο πράγμα που υπάρχει στον κόσμο να φύγω από την Αθήνα και να ζήσω στη Ναύπακτο. Το παιδί μου μεγαλώνει σε ένα σωστό περιβάλλον, είναι ελεύθερο όλη τη μέρα έξω. Αλλά κι εγώ δεν σου κρύβω ότι από το πρωί έως το βράδυ είμαι πολύ πολύ ευτυχισμένος.

Έχω την ευκολία η δουλειά μου να είναι συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Έχω όλη την ελευθερία να μπορώ να μεγαλώσω πολύ άνετα ένα παιδί.

Αυτή τη στιγμή είμαι εγώ, αύριο μπορεί να είναι η Φωτεινή. Είμαστε πάρα πολύ καλά και ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε με τα παιδιά.

Για έναν άντρα είναι λίγο δύσκολο να μεγαλώνει μόνος του ένα παιδί. Αλλά το συγκεκριμένο παιδί μοιάζει σε μένα και τη μαμά του. Αυτό με κάνει να περνάω υπέροχα.

Επίσης με τη μαμά του είμαστε πάρα πολύ καλά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Δεν έχω νιώσει μια πίεση κάπου. Δεν του αρέσει όταν ερχόμαστε στην Αθήνα. Αλλά όταν φτάνουμε σπίτι και βλέπει τη μαμά του, ξετρελαίνεται. Αυτή τη στιγμή δεν περνάει από το μυαλό μου ούτε μία στο εκατομμύριο να ξαναφτιάξω τη ζωή μου», εξήγησε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης:

Χαρίζουμε χαμόγελα στα παιδιά του Ογκολογικού Νοσ. Παίδων, συγκεντρώνοντας δώρα για τα Χριστούγεννα

«Και οι δύο μας αγαπάμε τον γιο μου εξίσου πολύ»: Η ιστορία μιας γυναίκας που απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης

Βουλή: Κόντρα Μακρή – Φίλη για τα κρούσματα στα σχολεία και τους μαθητές που “στριμώχνονται” στις τάξεις

Και το αδερφάκι της Άννας-Ιωάννας θα γεννηθεί με νωτιαία μυική ατροφία