Τι απέγινε ο μαθητής που μούτζωσε τους επισήμους στην παρέλαση; Κουρέας στη Λάρισα και …αντιεμβολιαστής

Τι απέγινε ο μαθητής που μούτζωσε τους επισήμους στην παρέλαση; Κουρέας στη Λάρισα και ...αντιεμβολιαστής

Πριν λίγα χρόνια, το μακρινό 2011 στην καθιερωμένη παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, τα φώτα της δημοσιότητας “έπεσαν” πάνω στον μαθητή του 3ου Νυχτερινού ΕΠΑΛ Λάρισας, Αχιλλέα Μιχαλέ, που ενόσω παρέλαυνε, μούντζωσε τους επίσημους προσκεκλημένους.  Η χειρονομία του μαθητή είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και αμφιλεγόμενων σχολίων ενώ πολλοί τότε έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν ως «αγανακτισμένο».

Η χειρονομία που τον έκανε διάσημο

Η χειρονομία του νεαρού Αχιλλέα που είχε αποδώσει το παράσημο της ανοικτής παλάμης στους επισήμους κατά την ημέρα της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου έκανε το γύρο της Ελλάδας και έγινε πρώτο θέμα σε πολλά μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα, οι καθηγητές τον τιμώρησαν με μιας ημέρας αποβολή καθώς η πράξη του κρίθηκε απαράδεκτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τότε  εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ είχε προσπαθήσει να δικαιολογήσει την ενέργεια του μαθητή, παιδί πολύτεκνης οικογένειας που εργάζεται παράλληλα ως οικοδόμος, τόσο για να ενισχύσει οικονομικά την οικογένειά του, όσο και για να καταφέρει να ολοκληρώσει τη βασική του – τουλάχιστον – εκπαίδευση.

Πού βρίσκεται όμως σήμερα ο Αχιλλέας Μιχαλές;

Δέκα χρόνια αργότερα, ο τότε 16χρονος είναι σήμερα 26 ετών, όπως αναφέρει και ο Ηλίας Κανέλλης στα «Νέα» που ανακάλυψε την ιστορία του, αφού τελείωσε το σχολείο, πήγε στο στρατό και εκεί απέκτησε μια δεξιότητα που του χρησίμευσε στη ζωή: Εγινε κομμωτής. Οι αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα αποκαλύπτουν τον σημερινό πνευματικό του κόσμο. Ο νεαρός αγανακτισμένος έγινε αντιεμβολιαστής.

«Ο κόσμος γι’ αυτόν εξηγείται μόνο με θεωρίες συνωμοσίας. Θαυμάζει έναν ομοφοβικό ο οποίος “ξεμπροστιάζει” τη νέα τάξη που προωθεί το “τρίτο φύλο”, ενθουσιάζεται με τα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, αντιδρά στις ειδήσεις για τους πρόσφυγες, λέγοντας ότι είναι μεθόδευση του Σόρος για να μας αφελληνίσουν, είναι πεπεισμένος ότι θα μας εμφυτεύσουν τσιπάκι για να μας ελέγξουν», σχολιάζει ο Ηλίας Κανέλλης.

Όταν εκδηλώνεται η πανδημία του κορωνοϊού, είναι πεπεισμένος ότι ξεκίνησε η επιχείρηση ελέγχου μας από τους ισχυρούς της Γης με το τσιπάκι.

Τον Δεκέμβριο του 2020, αρχίζει και ανεβάζει βιντεάκια της Ελληνικής Λύσης του Βελόπουλου κατά των μεταναστών και προσφύγων και κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Διαβάστε επίσης:

Χαρίζουμε χαμόγελα στα παιδιά του Ογκολογικού Νοσ. Παίδων, συγκεντρώνοντας δώρα για τα Χριστούγεννα

Και το αδερφάκι της Άννας-Ιωάννας θα γεννηθεί με νωτιαία μυική ατροφία

Ρόδος: Σε ιδρύματα τα αδερφάκια της 8χρονης που είχε “κακοποιηθεί” – Γιατί δεν δόθηκαν στους παππούδες

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μεγαλώνει μόνος του τον γιο του στη Ναύπακτο και το απολαμβάνει!