Ο έξυπνος τρόπος που βρήκε ο Σύλ. Γονέων του 4oυ Δημ. Σχ. Γλυφάδας για να υποδεχθεί τους μαθητές ξανά στα θρανία

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας θέλοντας να κάνει πιο ευχάριστη την επιστροφή των μαθητών στα θρανία τους ετοίμασε μια έκπληξη – δωράκι.

Με σύνθημα “Επιστρέφουμε στο σχολείο που τόσο έλειψε σε όλους” έφτιαξαν και τύπωσαν έναν ενημερωτικό χαρτί με οδηγίες για τη νέα σχολική καθημερινότητα με την οποία θα έρθουν αντιμέτωποι οι μαθητές όλων των τάξεων το οποίο θα το μοιράσουν στους μαθητές μαζί με ένα αντισηπτικό.

Όπως τονίζουν και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων “Όλοι μαζί, δάσκαλοι- παιδιά -γονείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο ώστε αυτή η επιστροφή να γίνει με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο και πολύ σύντομα να ξαναγίνουμε όλοι μια όμορφη σφιχτή αγκαλιά”.

Στις οδηγίες προς τους μαθητές επισημαίνουν ότι η επιστροφή στο θρανίο θα γίνει με προσοχή και τηρώντας απλούς κανόνες προστασίας.

Παιδιά, Δευτέρα 1η Ιούνη, επιστρέφουμε στις τάξεις του σχολείου μας! Επιστρέφουμε με ασφάλεια, τηρώντας τις οδηγίες και τους κανόνες, ώστε να φέρουμε πίσω μια ώρα αρχύτερα την αγαπημένη μας “σχολική καθημερινότητα”!