Ο Γιάννης Χαρούλης δώρισε μουσικά όργανα σε σχολείο της Κρήτης με χρήματα που έβγαλε, ραβδίζοντας ελιές

Tο γύρο του διαδικτύου κάνει η προσφορά του γνωστού μουσικού και τραγουδοποιού Γιάννη Χαρούλη σε σχολείο της Κρήτης καθώς όπως έγινε γνωστό δώρισε 4 μουσικά όργανα στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου.

Ο Γιάννης Χαρούλης δώρισε στο σχολείο τρεις ολοκαίνουργιους ταμπουράδες, και μια ασκομαντούρα. Η διευθύντρια του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου Μαριάννα Χαίτα, μέσα από τον ιστότοπο του σχολείου, έγραψε τις ευχαριστίες της για τον καταξιωμένο Λασιθιώτη καλλιτέχνη.

Ο ίδιος τραγούδησε μαζί με τους μαθητές στο προαύλιο του σχολείου

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοφιλής καλλιτέχνης επικοινώνησε με το σχολείο, ρωτώντας τους τι ανάγκες έχουν σε μουσικά όργανα και την επόμενη κιόλας μέρα τα παρέδωσε ο ίδιος στα παιδιά και πέρασε μαζί τους μερικές ευχάριστες και διδακτικές ώρες παίζοντας μουσική και τραγουδώντας.

3 ταμπουράδες και 1 ασκομαντούρα ήταν τα όργανα που δώρισε στο σχολείο από τα χρήματα που μάζεψε ραβδίζοντας τις ελιές του όπως είπε στα παιδιά

Όπως αναφέρει το Μουσικό Σχολείο Λασιθίου:

«Μεγάλη η χαρά και η τιμή να υποδεχτούμε σήμερα έναν υπέροχο καλλιτέχνη που ταξιδεύει το μυαλό και την ψυχή μας κάθε φορά που τον ακούμε, έναν απέριττο άνθρωπο που αγαπά τον τόπο του, την τέχνη του και τα κοπέλια!

Γιάννης Χαρούλης, η απλότητα και η αμεσότητά σου μας κέρδισε όλους στο σχολείο!

Τι να πρωτοπούμε για το σημερινό πρωινό. Έβγαλε φωτογραφίες με τα παιδιά, τα άκουσε να παίζουν τα κάλαντα, τραγούδησε μαζί με τη χορωδία και όλα αυτά μέσα σε ένα πανηγυρικό και πολύ, μα πολύ χαρούμενο κλίμα!

Συνομίλησε με τους καθηγητές για το σχολείο και τη μουσική και κλείσαμε τη συνάντηση αυτή περιμένοντάς τη νέα του επίσκεψη, ώστε να μιλήσει με τους μαθητές μας για τη μουσική και την πορεία της ζωής του μέσα από αυτήν και να απολαύσουμε δια ζώσης όλοι εμείς στο Μουσικό τις απίστευτες ερμηνείες του!

Γιάννη Χαρούλη, σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την επίσκεψη και τη γεμάτη νόημα χειρονομία σου, γιατί μας έδειξες εμπράκτως, ότι ο προσωπικός μόχθος μπορεί να γίνει μουσικά όργανα, μουσική και τέχνη! Με το καλό να ξανανταμώσουμε!»

Η ανάρτηση του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου

Διαβάστε επίσης:

Σύλληψη Εύας Καϊλή: Πού βρίσκεται η 2χρονη κόρη του ζευγαριού; (video)

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Μάικ ο Φασολάκης” στο Θέατρο ΗΒΗ (17-18/12)

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Στη Γειτονιά του Καραγκιόζη” στο Θέατρο Μπέλλος (18/12)