Ο γιατρός του “Σασμού” βάφτισε τις κορούλες του – Η τελετή και τα πρωτότυπα ονόματα των κοριτσιών

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου βάφτισαν τις δυο κορούλες τους σε μια όμορφη τελέτή στην στην Καλαμάτα, τον τόπο καταγωγής του ηθοποιού, το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουλίου και το tlife το κάλυψε φωτογραφικά.

Ηβάφτιση των δυο κοριτσιών πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Ιωάννα Κορώνης στις 19.00 το απόγευμα ενώ στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι στο πατρικό σπίτι του Θανάση Πατριαρχέα.

Η τελετή και τα πρωτότυπα ονόματα των κοριτσιών

Τα ονόματα που πήραν τα δυο κορίτσια του ζευγαριού είναι Σταύρια και Κύνθια.

Τα πάντα ήταν μελετημένα στη λεπτομέρεια ενώ το άρωμα της παράδοσης ήταν έντονο καθώς τόσο η Βίβιαν Δράκου όσο και ο Θανάσης Πατριαρχέας αγαπούν τις ελληνικές παραδόσεις. Στο γλέντι μάλιστα που ακολούθησε μετά τη βάπτιση, υπήρχε και ζωντανή ορχήστρα.

Νονοί της μεγάλης τους κόρης ήταν η Πόλυ Χατζόγλου και ο φίλος του ηθοποιού Στέλιος Σταύρου, και της Κύνθιας οι φίλοι τους, Σαπφώ και Κίμωνας. Τα βαφτιστικά ρουχαλάκια τους ήταν σαν από παραμύθι ενώ τα πάντα ήταν σε μίνιμαλ ύφος.

Η ανάρτηση του ηθοποιού για το γλέντι της βάφτισης

«Έχουμε γλέντι σήμερα!!! βαφτίζουμε τις κόρες μας!!! Να ζήσετε ζωές μου!!! Στη μαντινάδα μεγάλος Γιάννης Κρητικός και στο τραγούδι για τη κόρη μου ανυπέρβλητος Κυριάκος Κυανός» ανέφερε ο Θανάσης Πατριαρχέας σε ανάρτησή του.

Η βάφτιση των παιδιών τους έγινε σε παραδοσιακή ατμόσφαιρα, ενώ η Βίβιαν Δράκου διανύει την τρίτη εγκυμοσύνης της και σε λίγο διάστημα θα φέρει στον κόσμο ακόμα ένα κοριτσάκι.

Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή τελετή

           

Διαβάστε επίσης:

«Η υπόθεση της Πάτρας έχει τελειώσει…» – Τι βρέθηκε στο DNA από τα ντοκουμέντα για το αίμα στο πανάκι της Ίριδας

Μπαμπαδοϊστορίες #2: Το Graphic Novel που αποτυπώνει μοναδικά την σχέση πατέρας-κόρης!

“Η γυναίκα μου δεν είναι τρελή – Mε παρουσίασε εγκληματικά ανεύθυνο πατέρα “: Η μήνυση του Δασκαλάκη κατά του Ηλιάδη